Çözüldü ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nasors

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Nasors

Discord:

Nasors-Bora

Minecraft sunucmuza saldırı yapıldı bütün pluginleri kilitlediler. yapan kişiler yabancı ve bir miktar yani fidye istiyorlar bu sorunu nasıl çözeriz böyle bir virüs bulaşmış

Minecraft sunucmuza saldırı yapıldı bütün pluginleri kilitlediler. yapan kişiler yabancı ve bir miktar yani fidye istiyorlar bu sorunu nasıl çözeriz böyle bir virüs bulaşmış
Hemen parayi yatir yoksa pluginleri açmazlar :D

Tabi ki dalga geçiyorum loglari at bakalim

logrdan yapmamışlar direk uzak masaütsinden atmışlar virüsü

Merhaba, öncelikle bu bahsettiğiniz virüs hakkında bilgi vermediğiniz takdirde size kimse yardımcı olamayacaktır. Cevabınızı bekliyorum.

Merhaba, öncelikle bu bahsettiğiniz virüs hakkında bilgi vermediğiniz takdirde size kimse yardımcı olamayacaktır. Cevabınızı bekliyorum.
Sanirim dediği uzak masaüstü şifresini bilen biri makinaya trojan atmiş bilmiyorum vallaha anlamadim bende :D

Hosting ile hemen iletişim kur.

Virüs şu şekilde şahıs virüsü bulaştıyor ve plugini daha doğrusu bütün sunucu dosyalarını şifreliyor ve bir site açılıyor eğer kilitleri açmamızı istiyorsanız lütfen bizimle iletişimi geçiniz diyorlar sonra iletişimde daha doğrusu bir miktar para istiyorlar

Virüs şu şekilde şahıs virüsü bulaştıyor ve plugini daha doğrusu bütün sunucu dosyalarını şifreliyor ve bir site açılıyor eğer kilitleri açmamızı istiyorsanız lütfen bizimle iletişimi geçiniz diyorlar sonra iletişimde daha doğrusu bir miktar para istiyorlar
Corona Virüsü ?!?!

Leak plugin indirmenin zararları.

Arkadaşlar çözme yolu yok mu

Hosting ile iletişim kur yada profesyonel birisi ile iletişime geç.

WannaCry iş başında ulan yıl oldu 2020 hala fidye virüsleriyle baş edemiyorlar mı? Neyse komedi bir durum iletişime geç bakalım benimle. Decryptor bulamadıysan iletişime geç bulduysan zaten olay çözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl