acil yardım

KullaniciAdiDegisti26

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
39
Minecraft
iKaanFG

Discord:

Kaan#9083

liteboard düzgün calısıyor authme ekledim en güncel bozuldu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

consol hata
oyundaki hata buda
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

liteboard düzgün calısıyor authme ekledim en güncel bozuldu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

consol hata
oyundaki hata buda

Dediğimi yüklediniz mi?

Sunucuyu kapatıp açar mısınız?

Şimdi ne hatası veriyor?

Şimdi ne hatası veriyor?
protcolib
[06:46:35 WARN]: [ProtocolLib] [WrappedGameProfile] Plugin sexymotd-1.3.1 created a profile with '1' as an UUID.
liteboard /liteboard reload yazıyom hata vermiyor geliyor scoreboard cık gir yapınca gözükmüyo her girişte /liteboard reload yazılmazki

Liteboard yerine TitleManager kullanmanı öneririm. Ayrıca ben sana hata olarak LiteBoard ne hata veriyor diye sormuştum.

Liteboard yerine TitleManager kullanmanı öneririm. Ayrıca ben sana hata olarak LiteBoard ne hata veriyor diye sormuştum.
liteboard hata vermiyor protocolib veriyor orda
her dünyaya özel scoreboard yapcam o yüzden

Senin hastebin üzerinden gönderdiğin hatada:
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector
Protocollib'in class initialize'ında hata olduğunu söylüyor. Senin attığın hatayı düzelttim ben başka hata varsa onu da at düzeltelim diyorum. Warning atıyorsun.

TitleManager kullanabilirsin diyorum. Veya liteboard'ın sürümünden emin ol. Sunucuna uygun mu değil mi?

Senin hastebin üzerinden gönderdiğin hatada:
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector
Protocollib'in class initialize'ında hata olduğunu söylüyor. Senin attığın hatayı düzelttim ben başka hata varsa onu da at düzeltelim diyorum. Warning atıyorsun.

TitleManager kullanabilirsin diyorum. Veya liteboard'ın sürümünden emin ol. Sunucuna uygun mu değil mi?
titlemanager tüm dünyalarda liteboard dünyalara özel en güncel sürümü yükledim 1.8.8 spigot server

Liteboard pluginin 4.3.0 sürümünü indirmeyi denermisin ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl