Çözüldü Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sythe67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sythe67

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
sythe6662323
Aga 1.21.44 bedrockda bi sunucu kurdum.köylü ticareti yapacam ama köylüler sadece eklembacakları kıyameti,çarp ve vuruş veriyor başka hiç bir büyü vermiyor ne yapmam lazım

Aga 1.21.44 bedrockda bi sunucu kurdum.köylü ticareti yapacam ama köylüler sadece eklembacakları kıyameti,çarp ve vuruş veriyor başka hiç bir büyü vermiyor ne yapmam lazım
Yeni sürümlerde biyomyalara göre veriliyordu sanırım büyüler.

Deneysel özellikleri vb açtıysanız mojang oyuncuların maceraya atılmasını istediği için bu tarzda işleri kolaylaştıran köylü ticaretini değiştirdi. Artık köylüler biyomdan biyoma değişiklik gösterecek şekilde takas yapıyorlar. En nadir büyü olan tamir gibi büyüyü mesela en zor ihtimali olan bataklıkta zombi köylüyü normal köylüye çevirip çıkarmanız lazım. Aynı zamanda artık op sayılabilecek elmas zırh büyü gibi itemler ilk seviyede değil son seviyede çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl