Çözüldü Acil Yardım Stats Yapımı!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratenes123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
muratenes

Discord:

murat_enes1

Selam arkadaşlar ben bir sunucu yapıyorum bunu ücretsiz host olan aternosdan hub şeklinde yapıyorum şimdi sizden şöyle birşey isteyeceğim sunucuda bowbash bowspleef skywars ffa gibi oyun modları var ve oyun içinde /bbstats yazınca bowbash istatistikleri /bsstats yazınca bowspleef istatistikleri gibi devam ediyor ben bunları /stats komutunda nasıl toplarım veya hologramda nasıl kullanırım placeholder tarzı configlerinde birşey bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler!

deluxemenus ile yeni bir menü oluşturup komutunu stats olarak yapabilirsin içerisine kendine göre materyaller ekleyip lore olarak placeholderlar ile istediğin gibi /stats menüsü oluşturabilirsin

Son düzenleme:
Deluxemenus eklentisinde ana bir stats kısmı oluştabilirsin o sıralamaya ait olan placeholderapilerle açtığın menüde sıralamaları baştan oluşturabilirsin. Eğer yapamazsan yeni açtığın menüde diğer sıralamalara giden komutları toplarsın herkes bir menüden diğer sıralamalara gider.

Gerekli Eklentiler;

PlaceholderApi
ajLeaderboards

benim dediğim placeholderları bulamıyorum işte mesela messages a stats kısmına giriyorum öldürme: %kills% yazıyo ffa da ama sadece ffa ya özel olmasını istiyom oda çalışmıyo ama bi menü yapıp ordan stats lara gitme fikri iyimiş onu yapabilirim

benim dediğim placeholderları bulamıyorum işte mesela messages a stats kısmına giriyorum öldürme: %kills% yazıyo ffa da ama sadece ffa ya özel olmasını istiyom oda çalışmıyo ama bi menü yapıp ordan stats lara gitme fikri iyimiş onu yapabilirim
Eklenti hakkında pek bir bilgim lmadığı için birşey diyemem eklenti sahibine sormayı deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl