Bulundu Acil Yardım Skriptten Anlayanlar Girsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onyldzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onyldzz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
Onyldzz

Discord:

ŁΣ ✯ 16#8893

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Ben Onyldzz Bugün Sizlerden İstemekte Oldugum Skript Kimine Göre Kolay Gelir Kimine Göre Zor Ama İstediğim Skript Şu Arkadaşlar Her Dünyaya Ayrı Özel Bi Warp Olsun İstiyorum Mesela world dünyasında /warp yazınca warp menüsü açılcak ama bu menü başka dünyalarda açılmicak. Bunu yapabilcek olan varsa kısa bir sürede cevaplarsa sevinirim Serin Kalın Hoşçakalın.

Buyur;
Kod:
Options:
    p: &6Sunucu &bIsmi &c|

on command "/warp":
    if player is in world "world":
        create a gui with chest with 6 rows named "&6Warp &5Menüsü":
            make gui slot 25 with gold block named "{@} || &6Market Gitmek Icin Gitmek Icin Tikla!":
                execute player command "/warp market"
            make gui slot 30 with diamond sword named "{@} || &6Arena Gitmek Icin Tikla!":
                execute player  command "/warp pvp"
    #Devamını Getirirsin.

Buyur;
Kod:
Options:
    p: &6Sunucu &bIsmi &c|

on command "/warp":
            make gui slot 25 with gold block named "{@} || &6Market Gitmek Icin Gitmek Icin Tikla!":
    #Devamını Getirirsin.

Aga Skript İyi Ama Hata Verdi
Ekran Alıntısı.PNG

Kod:
Options:
    p: &6Onyıldız &bCraft &c|

on command "/warp":
Bak

Onyldzz özelden server ip atarmısın ben AtesNw

Kod:
on command "/warp":
        open chest with 6 rows named "&e» &c&lIORS&f&lNetwork &bMarket &e«" to player
        make gui slot 25 with gold block named "&a&lMarket" with lore "&aTıklayarak markete gidebilirsin." to close then run [execute player command "/warp market"]
        make gui slot 30 with diamond sword named "&4&lArena" with lore "&aTıklayarak arenaya gidebilirsin." to close then run [execute player command "/warp arena"]
    else:
        send "&e[&c!&e] &e/warp &ckomutunu sadece ana dünyada kullanabilirsiniz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl