Çözüldü Acil yardım lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ourlex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ourlex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
ArdaYM75

Discord:

arda_beyy

Şimdi bir oyuncu marketi olayı yapmak istiyorum./halkmarket yazıldığında market açılacak.Bu markete oyuncular satmak istedikleri eşyaları ellerine alarak /halkmarketsell <fiyat> yazsın istiyorum diğer oyuncularda /halkmarketten alabilsin bu eşyaları

zauctionhouse plugini tam sizlik bir plugindir. Ekstra olarak farklı bir düşünceniz var ise discord üzerinden ulaşım sağlayın lisanslı olarak size özel skript veya eklenti olarak sizlere tasarlayabiliriz. Siz nasıl ne şekilde isterseniz ona göre kodlama yapabiliriz.

discord: vearthx

zauctionhouse plugini tam sizlik bir plugindir. Ekstra olarak farklı bir düşünceniz var ise discord üzerinden ulaşım sağlayın lisanslı olarak size özel skript veya eklenti olarak sizlere tasarlayabiliriz. Siz nasıl ne şekilde isterseniz ona göre kodlama yapabiliriz.

discord: vearthx
hocam 1.19 sürümü için varmı link

bunu ücretsiz bir şekilde 1.19 yapabilirmiyiz
Eklenti sahibinin desteklemesi gerekiyor bunu biz buna karışamayız. Eğer size özel bir bahsettiğiniz /halkmarket komutlu bir oyuncu pazarı istiyorsanız 13€'dan daha uygun fiyata kodlayabiliriz, istediğiniz her özel detayı da içine ekleriz. Dilerseniz discorddan ulaşım sağlayın bana yardımcı olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl