Çözüldü Acil Yardim Lazim. Lütfen İçeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufAhmedov

Pluginer,Bilgisayar Mühendisi
Elmaslar
10
Merhaba Değerli MC-TR Üyeleri Serverimde Bir Sorunla Karşılaştım Ve Çözemedim. Yardımcı Olurmusunuz?
Sorun Şu: Insanların ./is Yazdıklarında Normal Klasik Skyblock Ada Değilde Kendi Editledğim Spawneri Olan Ada Açsınlar.
Nasıl Yapıcam? Yardım Edin LÜtfen

Paketi yaparken ayarlarım ama bazen edit ada koyunca o ada gözükmüyor is de bu sıkıntı olmaz inşallah[DOUBLEPOST=1502176866,1502176487][/DOUBLEPOST]Üstteki yorumdan kusura bakmayin sizi plugin paketi yaptığım kişiyle karıştırdım skypeden anlattim yapamassan sunucuna geli yapayim

Askyblockun configine gir.En alta in.Orda default.schematic mi ne öyle birşey olcaktır.O schematiği kendine göre editle.

Örnek olarak:

istediğiniz şekilde bir ada tasarlayın bu L şeklinde olur Yuvarlak şekilde olur. Yaptığınız adayı .schematic olarak kaydedin.

SkyBlock configinde kaydettiğiniz adanın .schematic adını yazın sky.schematic gibi

skyblock'ta oyuncu ada oluşturmak isteğinde sizin tasarladığınız ada şekli çıkacaktır.

Askyblockun configine gir.En alta in.Orda default.schematic mi ne öyle birşey olcaktır.O schematiği kendine göre editle.

Örnek olarak:

istediğiniz şekilde bir ada tasarlayın bu L şeklinde olur Yuvarlak şekilde olur. Yaptığınız adayı .schematic olarak kaydedin.

SkyBlock configinde kaydettiğiniz adanın .schematic adını yazın sky.schematic gibi

skyblock'ta oyuncu ada oluşturmak isteğinde sizin tasarladığınız ada şekli çıkacaktır.
Yaptım Ama ./is Yazdigimda Kirmizi Harflerle Hata Veriyor

Yaptım Ama ./is Yazdigimda Kirmizi Harflerle Hata Veriyor
Dediğiniz şey schmatic'tir. Kendinize ada yapın ve world edit ile kaydedebilirsiniz.
World edit ile nasıl schmatic ayarlıycağınızı internetten bakabilirsiniz.
Zaten yukarı da arkadaşımız belirmiş config'den ayarlıyoruz.
Schmatic'i de askyblock klasöründeki Schmatic klasörüne atın.
Sorununuz çözülmez ise özelden yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl