Çözüldü acil yardım lazım itemsadderla ekleyip giydiğim tüm setler bozuk oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BllueDuckk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
BllueDuckAFK

Discord:

bllueduck

orjinal itemsadderim var başta itemsaddera buzulset diye set ekledim çalışıyordu normal fakat sonradan set bozuldu dedim set bozuktur herhalde ama başka set eklediğimde onlarda bozuk çıkmaya başladı sadece setler bozuk ama kalan herşey normal ne yapacağım

Merhabalar itemsadder orjinalliğini kontrol etmek için indirme yazısı , tarih ve saat gözükecek şekilde indirdiğiniz siteden ss atar mısınız?

İtemsAdder pluginini aldığınıza dair bir kanıt atmadığınız sürece yardım edemeyiz. Eğer crack aldıysanız lütfen silin. Büyük ihtimal virüs kaparsınız

orjinal itemsadderim var başta itemsaddera buzulset diye set ekledim çalışıyordu normal fakat sonradan set bozuldu dedim set bozuktur herhalde ama başka set eklediğimde onlarda bozuk çıkmaya başladı sadece setler bozuk ama kalan herşey normal ne yapacağım

Oyuna optifine ile giriş yapıyormusunuz?

v3 kullaniyorsan 1.21.1 ustu bozuk gozukur haberin olsun

cevap veren herkese teşekkür ederim dosyasında ayar yaparken yanlış birşey yaptım herhalde dosyasını silip yeniden açtım sunucuyu ayarları yapıp textureleri geri ekledim düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl