Ercan Erdem
Örümcek Hoşt!
Sunucun hangi version acaba ?yok kardeşim hala çerçevenin içindeki iteme vurunca düşüyor
Sunucun hangi version acaba ?yok kardeşim hala çerçevenin içindeki iteme vurunca düşüyor
Kardeş bence sen çerçeve ile değilde bir plugin ile itemi yere atıyosun o öyle alınmıyor kalıyor hep.yok kardeşim hala çerçevenin içindeki iteme vurunca düşüyor
o Plugin sunucuda laga neden oluyor :)Kardeş bence sen çerçeve ile değilde bir plugin ile itemi yere atıyosun o öyle alınmıyor kalıyor hep.
kardeş sen durumu anlamamışsın örnek verim Market yaparken üste tablo içine ne sattığın altına alınması için tabela koyarsın ya.Kardeş bence sen çerçeve ile değilde bir plugin ile itemi yere atıyosun o öyle alınmıyor kalıyor hep.
virüs programı indirmeme izin vermiyor kardeşim başka türlü atamazmısıno Plugin sunucuda laga neden oluyor :)
bunu indirip denermisin ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VİRÜS TOTAL ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kardeş sen durumu anlamamışsın örnek verim Market yaparken üste tablo içine ne sattığın altına alınması için tabela koyarsın ya.
İşte ondan bahsediyorum tablo koyuyorum nereye koyarsam koyim yani wgli bir bölgeyede dahil.Biri gelip o tabloya vuruyor ve tablonun içindeki satılacak item olan düşüyor ve yerde kalmıyor alınabiliyor.
onun ordan düşmesi problem anladınmı kardeşim[DOUBLEPOST=1427650809,1427650717][/DOUBLEPOST]
virüs programı indirmeme izin vermiyor kardeşim başka türlü atamazmısın
diğerini silip bunu yüklüyorumaynı dosya oldugu için Virüs-Total eklemiyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İlk başta diğerini sil sunucuna res at.Sonra bunu yüke tekrardan sunucuna res at .diğerini silip bunu yüklüyorum
Skype adresimi eklermisin ? Ekleyip ekran paylaşabilirsen daha çok yardımcı olabilirim sanırım. Skype adresim " Mofleaker "yok olmuyr kardeşim kafayı yicem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!