Çözüldü ACİL YARDIM EDİN BUNGECORD İLE ALAKALI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Arkadaşlar Selamlar Ben Şimdi Keyubudan 5 Gb Ramlik VDS Sunucu Aldım ve şimdi sunucumu kuracağım sunucumda skywars ve skyblock olacak şimdi ben mesela skywarsa 4 gb ram versem skybloğada 4 gb ram versem olurmu yoksa paylaştırmam gerekirmi ? yani 2 skywars 2 skyblock mu yapmam gerek ?

Paylaştırmanız lazım ayriyetten bungeecorda 'da ram vermelisiniz 5 gb ile hub sunucu açılmaz

Arkadaşlar Selamlar Ben Şimdi Keyubudan 5 Gb Ramlik VDS Sunucu Aldım ve şimdi sunucumu kuracağım sunucumda skywars ve skyblock olacak şimdi ben mesela skywarsa 4 gb ram versem skybloğada 4 gb ram versem olurmu yoksa paylaştırmam gerekirmi ? yani 2 skywars 2 skyblock mu yapmam gerek ?
Tavsiyem sunucu ramını azcık daha yükselt.

Bungeecord ile ilgili fazla bilgim yok ancak diğer oyunlar için farklı bir server gibi bir şey gerektiriyorsa ramini 8 gb veya 12 gb çıkarttırman yeterli olacak diye düşünüyorum.

sunucular için bir ram havuzu belirleye bilirsin böylece makineyi aşırı yükleyene kadar ram kullanabilirler örneğin

Sky Bloğun Başlat.bat Dosyasına Xms512M Xmx4G
Sky Warsın Başlat.bat Dosyasına Xms256M Xmx4G

gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl