ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ SUNUCU TANITIM PSD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahmetlik Gamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
39
Minecraft
TakvaTurk

Discord:

brkctns0#1521

Merhaba Değerli Mc-Tr Sakinleri Birkaç Güne Kadar Skyblock Sunucusu Açacağım Bunun İçin Forumda KOnu Açmam Gerekiyor Yani Kendime Ait Bir KOnu Tasarım Psd si Nasıl Yaparım Font V.s ? Nasıl Yapılıyor ANLATIRMISINIZ

Daha tasarım yapmayı bilmiyorsun fakat imzanda "designer" yazıyor. Çok enteresan.
ALSDKFASFLKJASDLKJFASDJŞFLAJSKDŞLAJSLKJASDMÖASDŞLCMASDLKJASDLŞKFJASLŞKDFLAŞKSDFŞLASJKDLŞFJASLŞDFJASKDF

Tasarım konusunda ise; tasarım öyle tek konuda öğretilebilecek olsaydı herkes tasarımcı olurdu. Forumdaki ücretsiz tasarımları kullanabilirsin.

Şunu anlamadım imza bannerına bakın, fotorafa bakın ve soruya bakın? değişik gelmiyormu.

Forumda ücretsiz olan bu tasarımı önceden indirmiştim, fakat sonra yapmaya üşendim bir kenarda kalıyordu.
Bunu kullanabilirsin.

Dosyayı birlikte aç'tan Photosop CS6 ile aç.
Gerisini öğrenmek istiyorsan bana Discord'dan ulaş, veya bu konuma bak : Photosop Yardımı

Yapımcısı : @Creative Spects

İndirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Virus Total :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Son düzenleme:
photoscape cs6 indirirsen internet te videolar var.Bilgi İçin

Dc Adresim: MackleanTR#5213

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl