ACİL YARDIM !? BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA MASAÜSTÜNDEKİ DOSYALARIM VE BAZI PROGRAMLARIM GİDİYOR !?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MTMCcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne İşe Yarıyor ?

Deep Freeze sayesinde Deep Freeze'i on/off şeklinde düşün eğer deep freeze aktif ise sen bilgisayara ne yaparsan yap silecektir. Eğer deep freeze kapalıysa kendiniz olması istediğiniz dosya/klasör vb. ayarlayabilirsiniz. Genellikle internet cafeler için ve okullar için kullanılır.

Deep Freeze sayesinde Deep Freeze'i on/off şeklinde düşün eğer deep freeze aktif ise sen bilgisayara ne yaparsan yap silecektir. Eğer deep freeze kapalıysa kendiniz olması istediğiniz dosya/klasör vb. ayarlayabilirsiniz. Genellikle internet cafeler için ve okullar için kullanılır.
Sorunumuzla bir alakası yok, deep freeze sorunu çözmeyecek. Normalde olmaması gereken bir olay yaşanıyor ve bunun için bir program öneriyorsun?

Abi Ben Bir Reset Atiyim Bilgisayara Olmazsa Denerim :) Önerin İçin Teşekkürler.

Sorunumuzla bir alakası yok, deep freeze sorunu çözmeyecek. Normalde olmaması gereken bir olay yaşanıyor ve bunun için bir program öneriyorsun?

Disk de yer olduğuna göre sorun, içeride ki bir programdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Deep Freeze kullanıp da sorunu çözülmez ise, format + deepfreeze ile ayarlayabilir. Ek olarak herhangi bir konuda herhangi bir mesajımı alıntılamazsan sevinirim. Senin gibi insanlarla konuşmayı sevmiyorum sadece.

Acaba HDD'de mi bir hata var ? DAHA RESETİ DENEMEDİM.

Resetle De Olmazsa Tamirciye Götürücem Artık :)

bilgisayarı resetledim. 1,2 saat sürdü fakat düzeldi. herkese teşekkürler :) konu kilit

Benimde bilgisayarim acilinca sildigim seyler geliyxdor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl