ACİL YARDIM !? BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA MASAÜSTÜNDEKİ DOSYALARIM VE BAZI PROGRAMLARIM GİDİYOR !?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MTMCcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MTMCcraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34
Minecraft
YoungCrow_YT

Discord:

YoungCrow#0423

Arkadaşlar, bilgisayarı her açtığımda windows hazırlanıyor diyor ve 5dk bekletiyor. Ve açılınca da masaüstündeki bütün dosyalarım + bazı programlarım gidiyor.
Bazı programlarım ise kalıyor. Mesela bilgisayarımda çok önemli ödevlerim vardı gitti :( Yardım ederseniz çok mutlu olurum...

Bu arada gidiyor derken siliniyor anlamında :(

Disk dolmuş olabilir

C Diskinde 256 GB Boş Yer Var Aga

Acaba bilgisayara reset atsam geçer mi ?

Format atamam aga da reset atsam çözülür mü ? Bilgisayarı sıfırlıyıcam sonuçta ?

Saat 1,2 Gibi Canlı Derslerimin Hepsi Bitiyor O Zaman Denerim. Dediklerin İçin Sağol Dostum :)

Ortalama bir bilgisayardan yavaş veya eksikse yaptığınız değişiklikler kaydedilemiyor, işlenemiyor veya siz kapatana kadar işlenmesi bitirilmemiş olabilir. Eğer böyle bir şüpheniz yoksa virüs taraması yaptırmanızda fayda var, genellikle solucanlar/fidye yazılımları dosyalara erişiminizi engelliyor, onları kopyalıyor ve dağıtılmaması/geri alabilmek için ücret talep ediyorlar. Windows 10 kullanıyorsanız windows defender üzerinden tam tarama seçeneği ile tarama yaptırabilirsiniz, ayrıca net ve güvenilir sonuç almak istiyorsanız kullanabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Direkt olarak bilgisayarın fişini çekerseniz veya düğmesinden kapatırsanız Windows son yaptığınız işlemleri kaydetmiyor diye biliyor. Yavaş açılması da SSD sebebindendir büyük ihtimal Windows 7 kullanıyorsun.

Arkadaşlar Bilgisayarım Windows 10 Pro Ve Windows Defender Virüs Taraması Temiz Çıktı. Bilgisayarım Laptop Ve Bilgisayarın İçinden Kapatıyorum. Önceden De İçinden Kapatıyordum Sıkıntı Olmuyordu. Dün Olmaya Başladı. Bugün Saat 1.30'da Bilgisayarı Sıfırlıyıcam.
Negatif Sonuç Gelirse Yeniden Cevap Atarım :)

Bunların hiç birine gerek yok.

Deep Freeze indir.

Ne İşe Yarıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl