Çözüldü Acil Viaversion olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasiyet

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Çakma lobi spigot 1.20.4 kullanıyorum vivaversion, backwards, rewinde hepsi yüklü via version protocol'ü vs. hepsini ayarladım yine yok... fakat bir tek 1.20.3 ve 1.20.4 ile giriş yapabiliyorum. Bunu nasıl düzelticem kafayı yemek üzereyimmmmm.

Hocam viaverison viabackwards viarewind eklentilerinin güncelliğini kontrol edin eğer güncelse

1738525140881.webp

Şu kısmı kontrol edin gerekli eklentileri kurduğunuzu doğrulayın eğer çalışmazsa başka bir yöntem geliştirelim

Geri dönüşün için teşekkürler. O kısımları ayarladım fakat bir işe yaramıyor.

hepsini 0ladım hep aynı başka yerlerde sorun var

hocam minecraftın versiyonlarının her birinin protocol kodu var o kodları alıp allow protocol gibi bir kısım varsa eklemek istediğiniz sürümü ekleyin deneyin

hocam eğer console kısmına hata düşüyorsa hatanın ssini atarmısınız?

essentials ile ilgili bir şey geliyordu en son. sonra deneyip ss atacağım

block-protocols:
Kısmına senin belirlediğin girilebilecek en alt sürümün bir altını protocol olarak yazmalısın.

Biliyorum anlamadın, şöyle söyleyeyim;
Mesela en az 1.16.5 ile girilmesini istiyorum, 1.16.4 ve altını engellemek için 1.16.4ün protocol kodu olan "754" yazmam gerekli.

Bu şekilde 1.16.5 ve üzeri sürümler girebilir.

Olayı çözdükten sonra ViaRewind'ı kaldırabilirsiniz viarewind eklentisi gereksiz, 1.8 ve aşağısının girmesini sağlayan bir eklenti. Sizin için ViaVersion ve ViaBackwards yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
ÇakmaLobi Kullanıyorsanız Tahminimce BungeeCord Veya Velocity Olarak Birbirine Bağlı Sunucular Kullanıyorsunuz Tavsiyem ViaVersiyon Ve ViaBack i Bungeecord plugins kısmına atıp öyle deneyin

block-protocols:
Kısmına senin belirlediğin girilebilecek en alt sürümün bir altını protocol olarak yazmalısın.

Biliyorum anlamadın, şöyle söyleyeyim;
Mesela en az 1.16.5 ile girilmesini istiyorum, 1.16.4 ve altını engellemek için 1.16.4ün protocol kodu olan "754" yazmam gerekli.

Bu şekilde 1.16.5 ve üzeri sürümler girebilir.
dediğin gibi yaptım :/

bungeecord ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl