Bulundu acil skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğukan Solak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
orjinal yok
Arkadaşlar bir boss skripti istiyorum boss özellikleri şöyle olucak ismi &e&lKralBoss olacak 1000 hp (can) olacak bosta boss her 1 dakikada kendine saldıran oyuncuları önce havaya zıplatıcak ve sonra havadan yere düşünce oyuncuların 3 kalbi gidicek boss 500 canı kalınca 10 tane zombie spawnlayacak bunların ismiyse &e&lKoruma olacak boss son 100 canı kalınca ise 20 tane zombie spawnlayacak gine isinleri &e&lKoruma olucak Öldüşünde ise p4 set ve 1 tane kağıt düşürecek kağıdın isimi ise &d&lGolem Spawner Çeki olucak böyle bi skript yapabilecek varmı ?

kağıt hariç herşeyi EpicBossRecoded plugini ile yapabilirsin.

kağıt hariç herşeyi EpicBossRecoded plugini ile yapabilirsin.
peki saol ama epicspawner_gold_Edition die bi plugin indirdim ama komut yok boss spawnlamak için
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

adam skript kategorisinde skript istemiş, skript dışında bir eklenti değil gereksiz yorum yapmayın lütfen
aynn hocam o kağıtta lazım bana skriptten anlıyomusun ?

Son düzenleme:
MythicMobs eklentisi ile istediğiniz özelliklerin hepsini yapabilirsiniz, indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın (İndirme linki eklentinin kendi sitesinden alınmıştır.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl