Çözüldü ACİL [SKRIPT YARDIM] Skript ile mobun adı "Deneme ise texturesi değişebilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Niro07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niro07

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Skript ile mobun adı "Deneme" ise texturesi değişebilirmi ? Aşağıdaki kendim tasarladığım textureyi koyacağım da.

2018-09-11_13.47.46.png
2018-09-11_13.47.40.png

Ekli dosyalar

• 2018-09-11_13.47.46.png
    2018-09-11_13.47.46.png
    257,6 KB · Görüntüleme: 222
Vİsion diye bir serverde görmüştüm. ama nasıl yaptılar fikrim yok. bence bilen biri vardır.

Bildiğim kadarıyla skript ile yapılamaz. Plugin ile yapabilirsiniz. Yaptığınız textureyi bir doku paketine ekleyip sonrasında bunu dosya yükleme sitelerinden birine uplaod edin. ResourcePackDownloader eklentisinin config kısmına doku paketinin linkini yazın. Sunucuya girişte zorunlu olarak doku paketi yüklenecek ve bu sayede istediğiniz şeyin texturesini değiştirebileceksiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bildiğim kadarıyla skript ile yapılamaz. Plugin ile yapabilirsiniz. Yaptığınız textureyi bir doku paketine ekleyip sonrasında bunu dosya yükleme sitelerinden birine uplaod edin. ResourcePackDownloader eklentisinin config kısmına doku paketinin linkini yazın. Sunucuya girişte zorunlu olarak doku paketi yüklenecek ve bu sayede istediğiniz şeyin texturesini değiştirebileceksiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Benim istediğim mesela normal zombi var ama adı "Deneme" olan mobun texturesini değişmek istiyorum

zombi yerine başka mob olmasz mı yada giant ın texture unu değiştir. Sadece ayaklarından damage yediği için bişi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl