Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADASLAR MİNECRAFT OPFACTİON + MAP LI BİR PLGUGİN ARIYORUM ÜCRETSİZ OLURSA COK GÜZEL OLUR ÜCRETLİ İSE HEM ÜCRETİNE HEMDE PLUGİNLERİ BAKMAM LAZIM VİDEO GİBİ BİSEY CEKSENİZ YETER VE UCRETLİ PLUGİN SADECE BENDE OLCUAK İYİ GÜNLER.....
ilgilendigin için teşşekürler bu map isini anlamadım bende paralı plugin paketi var ama fakat serverime map yüklüyemiyorum nasıl yüklerim mesala lapis yükleyince spawn gidermi ws bilgi verirsen isimi kolaylastıra bilrisin[DOUBLEPOST=1522510597,1522510506][/DOUBLEPOST]Mesla Bana MaP Yüklemeyi Ogretirsen İsim Çok Kolaylasır Serverim Tamam Demektir Ama Serverime Map Nasıl Atıcam Ve O Mapı Nasıl Bulucam Ve Mapların Wg Kısımları Var :)
Map yükleme derken iş ayrışıyor hocam
mesela
1.Elinizde bir dünya dosyası vardır ve koordınatlarını alırsınız
dünya dosyasını multiverse ıle olusturdugunuz bir dunyaya veya
world belgelerıne atıp oyunu yeniden başlatırsınız
girincede mapa /tp k k k ile ulaşırsınız
2.si schematic ler.
bunu 4 gb ustu ram lı sw lerde onerırım buyum mapler ise
schematicle bi yerde durursunuz ve oraya yüklersiniz.
oda bi kaç sanıye içinde mapı oraya yerleştirir.
bunun ıcın schematic dıosylası lazım
3. kendiniz elle veya bi buılder arkadaşla yapmak.
bnde map bulamıyorum elle yapıyoruz.
1. şu
bu forumdakı maplar bolumune girip bakarsın dosya olarak ve schematic olarak paylaşanlar var bulup begenip indirirsin kurarsın
elınde hazır map olan dunya dosyan var ise world dosyasını sıl ve onu at sunucu kapat aç
veya yenı dunya yarat /mv create dunya2 ... sonra oyun dosyalarından dunya 2 ıcındekılerı sılıp elındekı dunya dosyalarını at.