Acil Herkes Baka Bilir Mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Freeder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freeder

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
49
Minecraft
Aswider
Facebook
Ephelos
X
Ephelos

Discord:

Aswider#0666

Merhabalar beni sabah +1 202-455-8888 numara aradı bu numara nedir bilen var mı acaba

Merhabalar beni sabah +1 202-455-8888 numara aradı bu numara nedir bilen var mı acaba

Merhabalar, bazı telefonları yabancı numaralar ile arayabiliyorlar. Yurt dışından bir aramada bulunmuş birisi. Bu tip durumlar bi aralar çok vardı. Bir kaç kişiyi dolandırdıklarını duymuştum. Mümkün olduğu kadar en hızlı bir şekilde aramayı sonlandırıp telefonu kara listeye almanız en doğrusu olacaktır. Belki de bir arkadaşınız sizi trollüyor da olabilir.

Merhabalar, bazı telefonları yabancı numaralar ile arayabiliyorlar. Yurt dışından bir aramada bulunmuş birisi. Bu tip durumlar bi aralar çok vardı. Bir kaç kişiyi dolandırdıklarını duymuştum. Mümkün olduğu kadar en hızlı bir şekilde aramayı sonlandırıp telefonu kara listeye almanız en doğrusu olacaktır. Belki de bir arkadaşınız sizi trollüyor da olabilir.
Numarayı engelledim sorun olmaz herhalde açmadım hiç kendi kendine kapandı yoytube baktım yabancılar vardı hack ile ilgli birşey de vardı umarım kötü birşey değildir.

Telefonu kara listeye almanız gerek derken nasıl yani

Telefonu kara listeye almanız gerek derken nasıl yani

Engellemenizden bahsediyordum. Engellediyseniz bir sorun yok. Bir zamanlar çok ararlardı, maksatları insanların bilgilerini öğrenmek veya onları dolandırmak.

yurtdışından arıyabiliyorlar, arama kapatılıyormu bilmiyorum fakat wp plus ile mesaj yazmayı kapatabiliyorsunuz.

Beni de bazen bu tür numaralardan arıyorlar. Ben de böyle durumlarda genellikle açmıyorum veya engelliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl