Acil Essentials Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheIsaORC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheIsaORC

theisaorc.com
Premium
Elmaslar
81
Minecraft
TheIsaORC

Discord:

TheIsaORC#0001

Hepinize Selamlar Değerli Forum Üyeleri Bir Server Açtım Ve Lag Lanma Dolayısıyla Serveri Sıfırlardım Ve Tekrar Yükledim Ama Aynı Plugin Paketi İle Değil

Serveri Sıfırlamadan Önce Hepisi Çalışıyordu Eski Paketimi Yükledim Ve Gene Çalışmadı Essentialsı Tekrar yükledim ve Denedim Gene Çalışmadı Sizce Nedeni Nedir ??

Sunucu Özelliklerini ve Plugin Listesini Atabilirsen Daha İyi Olur.

(Eklentilerinin Sunucuyla Sürümü Uymamış Olabilir.)

Büyük ihtimalle sürüm sıkıntısı, sunucuyu felan sıfırlamayın siz direk essentials dosyasını ve .jar ını silin sıfırdan essentials yükleyin. Hazır paketteki essentialslar veya başka pluginler bu tür hatalar verebiliyor. Plugini kendi sitesiniden indirirseniz sizin için daha iyi olur.

Merhaba Essentials Jar Ve Dosyası Sadece Kendi Sürümünde Çalışır Diğer Pluginler Gibi, Çözümü İçin Serverinize Giriniz /ver Yazınız Ardından Essentials, Essentials Protect GroupManager , Jarını Ve Dosyalarını Silin NOT: Önce Yedeklerinizi Alın! Ardından /ver Deki Sürümünüze Uygun Essentials Jarlarını Ve Sürümünüze Uygun Essentials GroupManager Jarını Yükleyiniz Ardından Serveri Durdurup Başlatınız, Essentials Çalışacaktır.

Sorun Çözüldü Serverin Sürümü İle Alakalıymış Bukkit Ve Spigot Sürümleri Değiştrilidi Paper Spigorta Geçildi Sorun Giderildi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl