Çözüldü Acil Destek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Kendime Şarkı Yapıyorum Daha Yeni Başladım Şarkıma Söz Bulamadım 2 Gündür Arıyorum Aklıma Gelmiyor Aklına Gelenler Atabilirmi Şarkının Adı ! Can - Suç ! Sözlerine Uyuşmayan Adınıda Değiştirebilir.

İsteyen Sadece Şarkı Sözlerinin İlk Kelimelerini Atsın Ben Devam Ettirebilirim!
Bu Arada Şarkıyı Tamamlayınca YouTubeye Atacam Adım Can Olacak Şarkıyı Dinleyebilirsiniz.

ŞARKI RAP OLACAK HABERİNİZ OLSUN!

Son düzenleme:
Karanlık gecenin ardında sönük bir sokak lambası. :) baya alakasız ama devamı getirebilir...

Her sokakta bir ışık kimsesiz bir lamba Devamı Lord'un :D

Hey Sen, Baksana bana

Devamı Getirilebilir Bence ben Suanda Bile Devam Ettirebiliyorum

Kendin söz yazamıyorsan neden rap yapmaya çalışıyorsun? Bu konuda acil olan ne? Rap müzik ile havalılığın alakası yok bu arada.

GözIeriyIe mutIu oIdum oysa çok yanıImışım. Bir hışımIa çıkmışım evimden.

GözIeriyIe mutIu oIdum oysa çok yanıImışım. Bir hışımIa çıkmışım evimden.
Bunun Rap İle Ne Alakası Var ? Ben Ezhel - Şehrimin Tadı Gibi Olsun İstiyorum Sen Bana Gözleriyle mutlu oldum Demişsin Okadar Saçma Kelimeler Varki Attığın Gönderide Sanki Şiir Neyse Yinede Önerin İçin Teşekkürler Kesinlikle Kullanmayacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendin söz yazamıyorsan neden rap yapmaya çalışıyorsun? Bu konuda acil olan ne? Rap müzik ile havalılığın alakası yok bu arada.
Ben Böyle Birşey Sormadım Ve Bu Forumu Gören MC-TR Kullanıcılarına Yorum Yapabilirsiniz Dememiştim Canın Sağolsun
İyi Forumlar.

Merhabalar,

Ne kadar haklı olsanız da, bir taraftan haklı değilsiniz. Burası genel bir forum ve konularda yorum yapılmak için var ve senin foruma görüşlerinizi yazabilirsiniz demene gerek yok çünkü görüşlerimizi belirtebilmek için yorum var. Ama sen hayır ben kendi bileceğimi yapacağım diyorsan orasını bilemem ben. Ben bunu seni kötülemek için söylemedim, bunu sadece bir uyarı olarak düşünebilirsin.

İyi günler.

Merhabalar,

Ne kadar haklı olsanız da, bir taraftan haklı değilsiniz. Burası genel bir forum ve konularda yorum yapılmak için var ve senin foruma görüşlerinizi yazabilirsiniz demene gerek yok çünkü görüşlerimizi belirtebilmek için yorum var. Ama sen hayır ben kendi bileceğimi yapacağım diyorsan orasını bilemem ben. Ben bunu seni kötülemek için söylemedim, bunu sadece bir uyarı olarak düşünebilirsin.

İyi günler.
Söz Önerecekmisin ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl