Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nether dünyasındaki tüm nether bloklarını bedrock taşına çevirmeye çalışıyorum ve nasıl yapıldığını bilmiyorum. yapımını bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar veya hazır bir dünya atmalarını rica ediyorum. sağlıklı günler dilerim.
nether dünyasındaki tüm nether bloklarını bedrock taşına çevirmeye çalışıyorum ve nasıl yapıldığını bilmiyorum. yapımını bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar veya hazır bir dünya atmalarını rica ediyorum. sağlıklı günler dilerim.
Farklı yüksekliklerdeki antik enkaz yoğunluğunu değerlendirmek için Nether'deki ana kayadan ana kayaya kadar tüm blokları değiştirmek için bazı testler yaptım.
Bir zamanlayıcıda bir dizi komut bloğu ayarlayın. Şahsen ben 1 saniyelik bir zamanlayıcı kullanıyorum.
Aşağıdaki komutu kullanıyorum:
/execute at @p run fill ~7 1 ~7 ~-8 127 ~-8 <istediğin blok adı> replace minecraft:netherrack
Netherrack'i biyomdaki temizlediğiniz tüm bloklarla değiştirin.
Siz hareket ettikçe, dünya etrafınızdaki ana kayadan ana kayaya değişecek.