Bulundu Acil demirci (yükseltmeli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xRanche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRanche

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
21
Minecraft
isa_destroy

Discord:

i5araxzq

Çoğu sunucuda var anahtar ve spawner yükseltme onlar hangi plugin arkadaşlar bu forumdada @LeFleetz in yaptığı LeBlacksmith var o tarz olan plugin varmı bi türlü bulamadım mesela adam oy ve event kasası vercek %50 şans ile vip kasasi alcaj

Çoğu sunucuda var anahtar ve spawner yükseltme onlar hangi plugin arkadaşlar bu forumdada @LeFleetz in yaptığı LeBlacksmith var o tarz olan plugin varmı bi türlü bulamadım mesela adam oy ve event kasası vercek %50 şans ile vip kasasi alcaj
Eğer kasa plugini olarak Excellentcrates eklentin varsa bunu yeni bir sandık oluşturup içine sadece vip kasası koyup gereksinimlerinde oy ve event kasasını seçersen kolayca yapabilirsin.

Ben daha kapsamlı bir şey istiyorum dersende bence
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiyi kullanarak craft yoluyla yaptırabilirsin farklılık katar

Yapımcısı Türk olan uxmBlackSmith eklentisine bakabilirsin bence, hem düzenli güncelleme alıyor hem sadece spawner ve anahtardan ibarette değil istediğin bütün eşyaların yükseltmesini ekleyebiliyorsun.

evet öncedende gördümde türk yapımı fln alayım hocam inşallah beklenntimi karşılar yardımınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Herhangi bi soruda yapımcısıyla ilteişim kurarak çözebilirsiniz. İyi günler iyi oyunlar dilerim<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl