ImRexYourDeathh
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- ImRexYourDeathh
Discord:
ImRexYourDeath#8871
ImRexYourDeath#8871
Kaan#9083
ImRexYourDeath#8871
yanlış açıklama yapmıssım ben çakmalobide server komutları kulanılıyor onları engellemek istiyorumbelirli komutlar sagla sunucuya
yanlış açıklama yapmışım çakmalobide server komutları kulanılıyor onları kapatmak istiyorumEssentials yuklumu guncelmi suan groupmanager permlerine bak
Bungeecoard gir orda perrrmission var onlari silyanlış açıklama yapmıssım ben çakmalobide server komutları kulanılıyor onları engellemek istiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yanlış açıklama yapmışım çakmalobide server komutları kulanılıyor onları kapatmak istiyorum
Alpho320#9202
1. BungeeCord > config.yml dizinini açın.yanlış açıklama yapmıssım ben çakmalobide server komutları kulanılıyor onları engellemek istiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yanlış açıklama yapmışım çakmalobide server komutları kulanılıyor onları kapatmak istiyorum
permissions:
default:
- bungeecord.command.server
- bungeecord.command.list
admin:
- bungeecord.command.alert
- bungeecord.command.end
- bungeecord.command.ip
- bungeecord.command.reload
- bungeecord.command.send
Kardes sonra sv hacklesinler permleri silmeli1. BungeeCord > config.yml dizinini açın.
2. Aşağıdaki kısımdaki 2 grubun yetkilerini ayarlayın.
Olarak ayarlayın. Daha fazla bilgi için tıkla.Kod:permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload - bungeecord.command.send
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!