Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adınız:ENES Soyadınız:İKİZ Yaşınız:13 Skype Adınız:ENES5991 Minecraftı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz:3 VEYA DAHA FAZLA Bulunacağınız Yetkide Daha Önce Görev Aldınızmı:EVET HER GÖREVİ ALDIM VE SERVERLER KAPANDI :D Builder İseniz WG Ve WE Den İyi Anlıyor Musunuz:elbbette çok iyi anlarım bilmedim kod yoktur Reklamcı Olursanız Ne Kadar Reklam Yapabileceksiniz (Günde) :BAYA YAPARIM ama reklamcı olmak istemiyorum Rehber Olursanız Oyuncularla Aranız Nasıl Olur:OYUNCULARIN BENDEN ŞİKAYETİNİ DUYARSANIZ OYUNU BIRAKIRIM Pluginerler Plugin Toplamalı Ve En Son Sürümünü Toplamalı Bunu Yapabilecek Misiniz:GEREKİRSE KENDİM PLUGİN PAKETİ YAPARIM.
Adım Feyzullah
Soyadım Duman
Yaşım 19
Mc kaç yıldır oynuyorum 4 yıldır
Daha önce aldım yetkiler pluginlerlik moderator kuruculuk
kac server görev aldın hub olmak üzere 5 sunucuda diger 2 kapandı yeniden acılacaktır büyük bakım yapılmakta
skype Thegamelife_hd
skype2 Feyzullah.duman2
E mail : [email protected]