Bulundu ACİL Bİ ŞEKİLDE BUİLDER TAKIMI KURUYORUM! - Konuya Gir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullah Saymaz

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Evet arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi yeni açılacak servere Sağlam/İyi builder takımı kurmak istiyorum bunun içinde tabi ki çok iyi builderlere ihtiyacım var. Arkadaşlar eğer 1-2 aylık builder iseniz hiç uğraşmayın kabul etmiyoruz ve ayrıca 14 yaş altında olanları da kabul etmeyiz builder alımı herkesin yaptığı gibi olmayacak yani siz gidip yaşım bu ismim bu alın beni deyince sizi almayacağız, size bir konu vereceğiz ve bu konuyla ilgili 1 haftada yapabildiğiniz en iyi buildi yapacaksınız bu build yapma süresince internetten kopya çekmek serbesttir biz sadece çok iyi olanları seçeceğiz ayrıca bizim için dürüstlük de önemlidir ve arkadaşlar bu server işi diğer kişiler gibi değildir ciddi bir şekilde ekibimiz kurulmuştur herşeyin en iyisinden alınmıştır bir tek builder ekibi kalmıştır ve şimdi onun için buradayım. Arkadaşlar kendinize özgüveniniz yoksa hiç builder olmaya çalışmayın yani bir şeyi yaparken acaba iyimi oldu diye kendinize değil başkasına soracaksınız yani bir build yaptığınızda kendiniz ona bakıp acaba güzel mi ? kötümü ? diye sormak yerine başkasının fikirlerini alan builderlerden iseniz buyrun size kapımız açık, ayrıca bizim için en önemlisi ise saygıdır mesela siz 14 yaşında bir builder iseniz bizim yetkili grubumuzla aşırı derecede saygılı konuşmalısınız gerektiği yerde abi demesini gerektiği yerde susmasını bilmelisiniz çünkü yetkili grubumuzdaki üyelerimiz 16+ yaşındadır. Eğer her yaptığınız build de internetten bakıyorsanız yani internettekinin aynısını yapıyorsanız da bize hiç uğramayın, benim yukarıda demek istediğim internetten kopya çekebilirsiniz ama internettekinin aynısını koyamazsınız yani internettekini alacaksınız siz onun üzerine bir şeyler ekleyeceksiniz en önemlisi de budur iyi bir builder başka bir yerde gördüğünün üzerine bir şey ekleyebilmelidir, bu arada builder ekibimizin başında ben olacağım ben sunucunun hem kurucusu hemde Baş Builderi olacağım, arkadaşlar bu konuya cevap yazmayınız eğer ki bu ekibe katılmak için gereken özellikler sizde mevcut ise aşağıda yazılan iletişim adreslerinden bize ulaşınız ulaşırken "Merhaba ben mc-tr.com sitesinden oluşturduğunuz konudan geldim builder olmak isterim." gibisinden bir mesaj atmanız yeterli olacaktır zaten bu mesajdan sonra biz size sorular soracağız bazı şeyler isteyeceğiz.

İletişim adresleri= [email protected] - [email protected]

Sunucunun İsmi = ReverseGamer Kurucu(ben)= zReverse

okumaya üşendim biraz daha düzenli yazılabilirdi.

@SpellGame okumaya üşenmen, gerçekten bu işi istememen anlamına gelir.

kardeş okurken kör oldum ama aradığınız kişi olabilirim
Facebooktan esre*** ve abdullah kişisine mesaj attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl