Çözüldü Acil Bakın Multiverse-Core Bozuldu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratenes123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
muratenes

Discord:

murat_enes1

Arkadaşlar Aternos üzerinden sunucu açıyorum hub sunucuda 16 dünya var ve simdi sunucuyu açıp girdiğimde birden /mvtp komutunun calısmadıgını farketttim herhangi bir hata vermiyor hubthat plugininde ayarladıgım spawnı yazınca world:bilmemne does not diyor günlükdede hem multiverse core hem multiverse inventories hem multiworldmoney plugini etkinleştirilemez yazıyor lütfen yardım edin çünkü kaç haftadır uğraşıyorum sunucuyu yapmak için
ve 16 dünyayıda tekrar yapmak zor olur lütfen yardım edin!!

Log dosyasını paylaşmadan sorunu çözemeyiz

Arkadaşlar Aternos üzerinden sunucu açıyorum hub sunucuda 16 dünya var ve simdi sunucuyu açıp girdiğimde birden /mvtp komutunun calısmadıgını farketttim herhangi bir hata vermiyor hubthat plugininde ayarladıgım spawnı yazınca world:bilmemne does not diyor günlükdede hem multiverse core hem multiverse inventories hem multiworldmoney plugini etkinleştirilemez yazıyor lütfen yardım edin çünkü kaç haftadır uğraşıyorum sunucuyu yapmak için
ve 16 dünyayıda tekrar yapmak zor olur lütfen yardım edin!!
sunucunuzun konsolunu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükleyip paylaşırmısın

beyler bi dünya yüklemiştim o dünyayı sildim sorun çözüldü pek anlamadım ama sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl