Çözüldü Açık Kontrolü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GamersYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GamersYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
69
Minecraft
SaitoHajim

Discord:

SaitoHajim#8228

Arkadaşlar Bir Adam Sürekli Sunucunuzda Fazla Açık Var Diyor Ama Açığı Demiyor Ben Bu Açıkları Nasıl Bulabilirim Ya Da Bulmama Yardım Edebilecek Herhangi Biri Var Mı ? Authme Açığı Var Diyo Ne Olduğunu Demiyor Portlarla İlgili Diyor Ne Olduğunu Demiyor Daha Da Varmış Lütfen Bir Yardım.

Port Açığını IPWhitelist ile engelleyebilirsin

Bungeecord ise IPWhitelist açığıdır.Değilse /logout açığıdır.

Söz konusu açıkların listesini yazar mısınız? Ek olarak port koruma için IPWhitelist eklentisini önermiyorum, IPWhitelistFix yada BatihostKorumayı tercih edebilirsiniz.

Keyubunun koruma paketini indir ve sunucuna kur. Eğer bahsettiğin şahıs hala port ile alakalı vesaire açıktan söz ediyorsa kolpa atıyordur (seninle dalga geçiyordur) diyebilirim.

Port açığı vardır. Kısaca özet geçeyim , eğer kötü niyetli kişi sizin çakma lobi portu hariç diğer portları bulursa direk olarak her sunucuya authme kurmayacağınız için girebilecek. Onu da aşağıdaki eklenti ile engelleyebilirsiniz. Eklentiyi authme olan lobi ve bungeecord hariç diğer tüm sunuculara kurunuz ve çalışınca gelen config dosyasından sunucunuzun IP adresini yazınız. (Yanlış hatırlamıyor isem /koruma komutuylada oluyordu.) Ve reload atınız tüm sunuculara.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Beyler sunucudaki açıkları kapatmanız önemli yoksa üşütüp hasta olursunuz :D

Port açığı vardır. Kısaca özet geçeyim , eğer kötü niyetli kişi sizin çakma lobi portu hariç diğer portları bulursa direk olarak her sunucuya authme kurmayacağınız için girebilecek. Onu da aşağıdaki eklenti ile engelleyebilirsiniz. Eklentiyi authme olan lobi ve bungeecord hariç diğer tüm sunuculara kurunuz ve çalışınca gelen config dosyasından sunucunuzun IP adresini yazınız. (Yanlış hatırlamıyor isem /batihostkoruma komutuylada oluyordu.) Ve reload atınız tüm sunuculara.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Paylaştığın dosyada truva atı tespit ettim.Virüstotal eklermisin?

Authme açığını bungeecord için
kullanabilirsin. Gerçekten çok güzel iş yapar.
Komut engellemek için zamanında yaptığım AuroraAntiPluginHırsızını kullanabilirsin. BungeeCord Eklentisidir yükleyip ayarlarını yapabilirsin. Çoğu açığı otomatik engelliyor zaten sen başka komut eklemek istersen config.yml dosyasından bakabilirsin. İndirme linki:
Virustotal linki:

AuthMeBridge'yi bungeecord için olanı bungeecord'a Bukkit veya Spigot için olanı da ÇakmaLobi sunucusuna yüklemelisin ayarlarını düzgün ayarladığın taktirde autmhe ile giriş yapmayadan hiçbir şekilde komut kullanılamaz olacaktır. AuroraAPH için de sadece bungeecord'a yüklemen yeterli olacaktır zaten.

Son olarak eğer ayarlamayı başaramazsan discorddan bana ulaşabilirsin yardım ederim. Discord: metehngzr#2248

Son düzenleme:
Herkese Teşekkürler Herhangi Bir Sorun Olursa Tekrar Yardımlarınızı Beklerim :D

Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl