Bulundu Açıcağım Sunucuya Ortak Arıyorum Skyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nyks1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nyks1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
nyksbey

Discord:

nyks#1960

Merhaba Arkadaşlar Açmak istediğim Skyblock Sunucuma Ortak Arıyorum

%50 ortak olacağım samimi güvenilir bilgili aktif Deneyimli olgun bir ortak arıyorum
şuanda herşeyi sıfırdan yapacağımız için yol yürüyebiliceğim bir ortak arıyorum kafamdaki sunucu 1 2 ay açık kalsın diye vakit geçsin diye açmak istediğim bir sunucu değil lütfen olgun ve belli deneyimleri olmuş konu hakkında ciddi bilgisi olanlar bana ulaşsın sunucu ödemelerini ilk ay yarı yarıya yapacağım ikimizdede panelin bulunucağı bir ortak arıyorum kısacası benim için temel öncelik güven.
Ulaşan Dostlarıma şimdiden Teşekkür Ediyorum.

İletişim
discord: Nyks#1960

reis sana tek bir sözüm var sanaldan ortak arama çünkü genelikle bunlar 13 yaşında ergen tipler ve sanal mafya olduklarını sanıyorlar tabikide çok iyi insanlar var sanalda ama çoğunluk bunlardan oluşuyor bence realdeki arkadaşlarınla veya tek başlamnı öneririm ben ve arkdaşım faction sunucusu açıyoruz %50 sini tamamladık 4 ayda çok üzerinde bile durmadık yani kendine uzun bir süre verirsen yaparsın diye düşünyorum özelikle bu gibi forumlarda çok yardım alırsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl