Deleted Users 36797
Clasrium 2021
- Elmaslar
- 125
Discord:
bilisim
bilisim
ZhRWolF
survırval mınecrowArkadaşlar selam (:Bugün böyle bir konu açmak istedim.Açmak isteseydiniz hangi oyun türünün sunucusunu açardınız?Sunucunuzun ismini ne koymak isterdiniz?
bilisim
Hm güzelmiş (:survırval mınecrow
bilisim
MMORPG güzel olabilirdi hiç oynamadım ama oynamak isterdim doğrusu (:MMORPG sunucusu açardım isim olarak belki Eternal Mind olabilir sonuçta kendi sunucumda düşündüğüm her şeyi yapabilirim
bilisim
Olmaz öyle o vipi 200₺'ye satıcaksın :DUltra Mega Süper OP Skyblock açardım. Sunucuya her gelene 1 yıllık vip verip 1000 kasa anahtarı ve 1000 sp verirdim.
bilisim
İnşallah gelir hayırlısı (:Survival ve skyblock acardım :) survival sunucusunu actık inşallah önümüzdeki günlerde skyblock gelir gibi düşünüyorum
DeathMC#0001
Survival Sunucumuzu tutturduk hayırlısı ile inşallah skyblockta tutar :)İnşallah gelir hayırlısı (:
bilisim
Bende aynı şekil modlu survival açmak isterdim doğrusu.Yeni eşyalı falan çok hoşuma gidiyor :)Survival veya skyblock, skyblock'u popülerliğinden para lazım sonuçta :D survival ise sevdiğimden ve başkalarının da sevdiğini düşünüyorum sadece dengeyi oturtman lazım bir normal sade survival birde hafif modlu tarzı survival olucak yani normalde market falan olmıycak modlu da market falan olacak. Hatta kasabalar köyle olacak yada antik bir çağ sunucusu krallıkların falan olduğu üff
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!