Acaba Tutar Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cresties
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Merhaba Değerli MC-TR üyeleri,

Haziran ayında bir sunucu açma planım var, açıkçası bu proje beni biraz korkutuyor. Bunun nedeni ise OP, lapisli ve bu tarz basit sunucular. Korkutmasının nedeni ise benim yapacağım proje şuana kadar oynadığınız Hard Faction'dan daha zor olmasından kaynaklanıyor. Kafamda bir Roleplay Hard Faction var. Farklı bir konsepti de olacak tabii ki roleplay olması nedeniyle. Factionlar boşuna kurulmayacak kolay kolay arsa dahi alınmayacak. Hikaye tarzı bir şeyde yapmayı düşünüyorum açıkçası. Yani işin içerisinde büyük bir emek, kodlama ve tasarım bilgisi de olacak. Fakat konunun aslına dönecek olursak beni korkutan şey bu kadar emeğin karşılığında standart sunuculardan daha düşük hite sahip olma. Sonuç itibariyle günümüzde internetten bir tane hazır opskyblock indirip yanına da bir tane lapisli faction sunucu atıp hub sunucusu kuruluyor ve 1 ay içerisinde yüzlerce oyuncuya sahip oluyorlar. Benim korkum bu kadar büyük emek verip diğer sunucuların arasında kaybolması.

Kadrosundan tutun, a'dan z'ye herşeyiyle kaliteli yapmaya çalışacağım.

SORU;
Sizce ilk önce basit HUB sunucusu açayım daha sonra o tutarsa bu projeyi mi yapayım?

Son düzenleme:
Farklı bir projeyle gelmen gerekir. Her zaman açılan sunucu türlerinden ziyade güzel bir konseptin var. İnsanları sıkmadan bunu becerebilirsen tutar. Çok çok hardda yapma, sıkılırlar. Onun dışında dediğin gibi olursa bende oynarım :D

inşallah tutar yardım edebileceğim bir şey olursa söyle öyle bir serverin tutmasını çok isterim

Ne kadar zor olursa o kadar uzun kalırlar normal mantıkla bakarsak. Ama sunucuya gelmelerini sağlaman gerek en önemli nokta bu

Farklı bir projeyle gelmen gerekir. Her zaman açılan sunucu türlerinden ziyade güzel bir konseptin var. İnsanları sıkmadan bunu becerebilirsen tutar. Çok çok hardda yapma, sıkılırlar. Onun dışında dediğin gibi olursa bende oynarım :D

Yani aşırı zor değil, basitte değil.

Roleplay tadında bir Faction. Lapissiz arsaların ücretli olduğu para kazanmak için oyunda madencilik veya tarım yaptığınızı düşünün yani sizde gelişmek için emek harcıyorsunuz.

sistemi çok iyi oturtman lazım op lük sistemi çok önemli örneğin oyunculara p1 veripde viplere p15 verirsen olmaz o sistem çok iyi olmalı oyuncular sıkılmamalı bilmem anlatabildimmi

Yani aşırı zor değil, basitte değil.

Roleplay tadında bir Faction. Lapissiz arsaların ücretli olduğu para kazanmak için oyunda madencilik veya tarım yaptığınızı düşünün yani sizde gelişmek için emek harcıyorsunuz.

Eski çağ mı?

Eğri oturalım doğru konuşalım. Tutmaz!

en iyisi basit ucuz bi sunucu aç. oyuncu gelirse arttırır denemiş olursun

Biz Türk'lerin çok kullanmış olduğu sözlerden bir tanesi ve bazı filmler,çizgi filmler ve diziler de karşımıza çıkan bir söz "zoru başarırız imkansız ise sadece zaman alır."

burdan sana söylemeye çalıştığım güzel bir ekip toplarsan güzel bir çalışma yaparsanız her işin üstesinden gelebilir ve çok iyi bir sunucu yapabilirsiniz ayrıca ekip kurarsan katılmak da isterim.

en iyisi basit ucuz bi sunucu aç. oyuncu gelirse arttırır denemiş olursun

Aslında öyle de düşündüm. Başlangıçta standart bir HUB sunucusu açarım yine kaliteli kadroyla daha sonra gelişirse bu projeyi yaparım diye de düşündüm.

Biz Türk'lerin çok kullanmış olduğu sözlerden bir tanesi ve bazı filmler,çizgi filmler ve diziler de karşımıza çıkan bir söz "zoru başarırız imkansız ise sadece zaman alır."

burdan sana söylemeye çalıştığım güzel bir ekip toplarsan güzel bir çalışma yaparsanız her işin üstesinden gelebilir ve çok iyi bir sunucu yapabilirsiniz ayrıca ekip kurarsan katılmak da isterim.

Orası öyle ama oyun dünyasının asıl sahibi oyuncudur.

Ekip açılıştan 1 ay önce toplanacak. (Mayıs)

Dediğin RolePlay - HardFaction projenin 6 aydır uğraşıyorum. Ocak - Şubat arası, RolePlay - Normal Faction karışımı bir sunucu ayarlıyorum. Yaklaşık sunucuya 400tl civarı bir harcama yaptım ve daha VDS bile hazır değil bunlar sadece servere giden para :) İlk RolePlay denildiğinde bende kolay sanıyordum yapmaya başlayınca o kadar da kolay değilmiş :) RolePlay açacaksan sunucun için çok para harcaman lazım ki karşılığını alabilmelisin. Dediğin gibi benide lapisli sunucular korkutuyor. O kadar emip verip bir lapisli sunucuya daha fazla online gelmesi...
Benimde projem bu; Yardım - Yardımlarınıza İhtiyacım Var! [RolePlay - Faction]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl