Çözüldü AC İçin Öneri ve TPS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TECN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 668
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TECN

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11

Discord:

ymirsg

Şu an aktif olarak lightning grimac kullanıyorum. 1.21.4 tabanlı survival sunucu mobil girişler aktif. Ancak efektif olarak kullanamıyorum Timerden oyuncular takılıyor.
GrimAC ile kullanabileceğim mobilde de etkili olan ac önerileriniz nelerdir configi nasıl yapılandırabilirim. GrimAC configimi lastest log olarak ekledim. Configde de önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ek olarak sunucumda bir TPS düşüşü yaşandı anlık spark profini ekledim kontrol edebilir miniz önemli bir durum var mı yada neden kaynaklanıyor?

- Mobil açma direkt
- Paper yerine Leaf geç
- Windows yerine Ubuntu kullan

Şu an aktif olarak paperde çalışıyor sunucu direkt leafa geçmek nasıl olur bilmiyorum yada geçiş sürecinde neler yapmam gerekiyor bu konuda bilgim yok. Sunucumda azımsanmayacak bir kısmı mobilden giriyor ne yazıkki mobil girişi kapatmam doğru olmaz.

Şu an aktif olarak lightning grimac kullanıyorum. 1.21.4 tabanlı survival sunucu mobil girişler aktif. Ancak efektif olarak kullanamıyorum Timerden oyuncular takılıyor.
GrimAC ile kullanabileceğim mobilde de etkili olan ac önerileriniz nelerdir configi nasıl yapılandırabilirim. GrimAC configimi lastest log olarak ekledim. Configde de önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ek olarak sunucumda bir TPS düşüşü yaşandı anlık spark profini ekledim kontrol edebilir miniz önemli bir durum var mı yada neden kaynaklanıyor?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kaynağından tam uyumlu ac listesini ve yarı uyumlu ac listesini görebilirsiniz. Configi için discordlarından yardım isteyin oradaki topluluk ile çok kaliteli configler ortaya çıkıyor.

Spark profilini iftardan sonra inceleyip bilgi vereceğim.

Spawner, chunk ve mobların anlık bir artışı ile ilgili bir durum gibi duruyor. Chunkları önden yükleyerek sorun ortadan büyük ihtimalle kalkar.

Şu an aktif olarak paperde çalışıyor sunucu direkt leafa geçmek nasıl olur bilmiyorum yada geçiş sürecinde neler yapmam gerekiyor bu konuda bilgim yok. Sunucumda azımsanmayacak bir kısmı mobilden giriyor ne yazıkki mobil girişi kapatmam doğru olmaz.
Leaf kullanmanızı önermem düz paper veya pufferfish kullanmanız en iyisi, Leaf forkunun diğer forklardan aldığı patchler/kodlar dışında yaptığı kendi optimizasyonlarının gözle görülür bir farkı yok, Yakın geçmişte bir çok plugini bozduğu raporlar var. Bir çok kişi daha kötü performans aldigini iddia ediyor.
Ayrıca Leaf forku rastgele yerderden rastgele kodlar alıp çalışmasa bile ekleyen bir fork olarak bilinir. Forkun Kodlarının içine giren herkes ne kadar saçma olduğunu anlayabilir. Sahibi başka yerlerden aldigi kodlsr haricinde kendisi kod yazmaya calisinca batirmis.

Bunun gibi bir çok fork minecraftın kendi mekaniklerini bozarak performans arttirmaya calisirlar. TPS'iniz gercekten artsa bile bir bakmissiniz oyunun kendisi kevgire donmus.

Hiçbir sebep gerekçe veya neden söylemeden sadece şu forka geç diyen tavsiyeler uygun değil.
En Stabil en Güvenli JARları kullanın, Paper veya Pufferfish önerimdir.

Son düzenleme:
leaf iyidir arkadaş saçmalamış biraz görüşümce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl