Abdullah T. (Kısa Açıklama) #comeback!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullah T.

Nötr
Yasaklandı
Elmaslar
1.053
Minecraft
JordJarv

Discord:

Abdullah T.#0001

Merhabalar, uzun, uzun zaman'cıklar oldu ben buralardan gideli fakat geri döndüm.

Kısa bir açıklama yapmam gerekiyor;_
Biliyorsunuz ki, forumdan uzaklaştırıldım neden mi?

Biliyorsunuz ki, her insan hata yapar, yapmaz mı? Sizler de hata yapmadınız mı. Yaptınız şimdi burada kiii.. Konuşmalar öncelikle Reynixan diğer adıyla Samet aramız iyi iken neden bu fotoğraflar atılmadı da, aramız kötü olunca birden bire bu konular bu mesajlar açıldı... Sordunuz mu kendinize? Ben forumdan uzaklaştırılınca sordum kendi kendime düşündüm. Doğrudur, birkaç hata yaptım. Aegeis ücretli bir eklentidir. Sitelerinde +45 +50 +100 bilemedin +200 invite doğrusunda kendileri veriyor. Paylaşıyor bende o invite karşılığında eklentiyi aldım arkadaşım bildiğim ekip arkadaşına belki kullanır diye yolladım. Hata yaptım niye mi? Onu ekip arkadaşından saydım

Skriptlerini istediğim de doğdurdur; Kendisi de mediafire dosya içeriğinde hiçbir zorlama olmadan doğrultusunda bana göndermiş. Diğerleri ekip içi konuşmalar olduğundan pek savunma yapmak istemedim. (Skriptlerini istemem beni dolandırıcı bir herif yapmıyor.) MC-TR.com eski dönemlerinde bir zamanlar Xenforo temasını satın almadan önce leak kullanıyordu fakat kazanmaya başladığında geliştirme amaçlı bir xenforo satın aldılar. Bende öyle yapıcaktım fakat özel konuşmalarımız forumda ifşa olduğundan ifşa demiyelim (özel mesajlarımı ifşa niteliğinde) buradan paylaştığından gerçekleştiremedim. Hiçbir müşteriyle sorunum yok iken ve samet ile iyi arkadaşken ben ve özel mesajlarımı bu şekilde kullanması apaçık saçma şekilde barizdir. MC-TR.com(söylemlerinde) bulunursak, en ufak bir şikayet konusunda direkt sorgulaya çekildiğinde o dönemde ailesel problemler yaşadığım dolasıyla bende bu tarz konuştum. Batuhan Yenidoğan'a özürlerimi sunarım..

Şimdi MC-TR üyeleri, bu kadar savunmam yeterlidir. Hiçbir hız almadan herşeyi tekrar eski haline sokmak dileğiyle foruma geri dönüş yapmış bulunmaktayım. Herkesten özür diliyorum kendi adıma teşekkürler...

Kısa dönem içerisinde sorun yaşadığım veya önceden yaşadığım kişiler var ise bana discord adresimden ulaşsın. Kavga etmek güzel bir şey değildir.. İyi forumlar

Abdullah T.#0001

Hoşgeldin dostum. Hatalarından ders çıkar ve babana bile güvenme.

Tamam kanka haklısın... Hoş geldin
Senin kim olduğunu bilmiyorum ama; ben zaten haklıyım, en haklı benim demiyorum. Hatalarımın farkına vardığımı belirtiyorum. İyi forumlar

Senin kim olduğunu bilmiyorum ama; ben zaten haklıyım, en haklı benim demiyorum. Hatalarımın farkına vardığımı belirtiyorum. İyi forumlar
Bende kim olduğunu pek bilmesemde boşa kasıyorsun. Bizene senin comeback atmandan. Ne yani senin hakkında x kişinin tüm düşüncesi şimdi senin bu ss olmayan hikaye gibi konunu okuyup değişecek mi sanıyorsun? ?

Bende kim olduğunu pek bilmesemde boşa kasıyorsun. Bizene senin comeback atmandan. Ne yani senin hakkında x kişinin tüm düşüncesi şimdi senin bu ss olmayan hikaye gibi konunu okuyup değişecek mi sanıyorsun? ?
Comeback dediğim geri dönüyorum manasında pekte umrunda değilse konudan uzaklaşabilirsin.

Comeback dediğim geri dönüyorum manasında pekte umrunda değilse konudan uzaklaşabilirsin.
Geri dönüyorsun tamam anladık da, eskiden ne yaptın da geri döndüğünü duyuruyorsun? Yararlı işler paylaşan biri felan mıydın? Yoksa kötü işlerle adı anılan ve bundan temizlenmeye çalışan biri mısın?

Geri dönüyorsun tamam anladık da, eskiden ne yaptın da geri döndüğünü duyuruyorsun? Yararlı işler paylaşan biri felan mıydın? Yoksa kötü işlerle adı anılan ve bundan temizlenmeye çalışan biri mısın?
Kısa dönem içerisinde bazı aksıklar çıktı yani anlayacağın kötü şeyler. Ama bu tür şeylerden arındım, yeni bir sayfaya başladım.

Nasıl arındın mesela, ban yedin comeback attın ve arındın mı? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama...
Discord adresime yazarsan çok iyi şekilde muhabbet edebiliriz seve seve hemde; Abdullah T.#0001

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl