Abdullah T. Karalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dora

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Dora

Discord:

Dora#6521

Her ne kadar küçük bir olay gibi görünse de Karalamanın büyük cezaları bulunuyor bu olayı size göstermek istedim yeni açılan ekibimin discord sunucusunu yorumlaması için attım sonrasın da bana asılsız olan bu mesajı attı sunucudan.
IMG_20200220_163409.jpg

Uhh, neyse ki çalıntı değil eğer kanal içeriğini vs. Görmek isteyen kişiler discorddan bana ulaşabilirler M & A dan bu şahıs yerine özür diliyorum.
IMG_20200220_163351.jpg

IMG_20200220_163337.jpg

Şaka mısın ya içerik yada isimler aynı değil gerçekten bir sorun var bu çocukta. Bunu bilmenizi istedim beni kesinlikle çok fazla kişi kalitemi anladıktan sonra yıldırmaya çalışacaktır, fakat asla yılmayacağım.
İyi günler dilerim.

Merhaba!
Biraz uzun açıklama yapılcaktır. İlk öncelikle @Melowdy Buraya yazar mı bilmem ama şöyle bir durum bulunmaktadır bazı tehdit/korkuma amaçlı mesajlar yazılmıştır örnek;
Ekran Alıntısı.JPG

@Melowdy İle görüştüm ve cevabı şu şekildedir;
1582211232137.png

Evet neden çalıntı diyorsan discord sunucusu url bağlantısını siliyorsun? Bi göz atardık de mi?
Bazı kanalları aynı şekilde doldurulmuştur;
2.JPG

M&A tarafından geliştirilen rozet & madalya sistemi.

Ekran_Alnts.JPG

Yine M&A ekibi tarafından yapılan kara liste sistemi çal,çal. Taktikler aslanı yüceltir.
Kendi ekibinde başarılar dilerim

nE! Kara liste, rozet sizde var sadece kesinlikle :D

Bu işi hukuğa taşıyacaklarmış, daha fazla ciddiyet olamaz salın gitsin ... :-)

Yalnız hakkını vermek lazım baya iyi utanmıyorsun.

nE! Kara liste, rozet sizde var sadece kesinlikle :D
Çaldığın halde gelip discord sunucumuzda bizden ürün almaya çalışman; izin vermediğimiz taktirde M&A sunucusundan içerik çalarak kendi ekibini yücelteceğini sanan zavallı insanlar ile pek fazla muhatap olmuyoruz aslında.

Bizden çaldığın içeriklere karşılık hala gelip discord adresimizde "bEn aYnI oLaN bİr YeR gÖrEmİyOrUm." yazmıştın, umarım hatırlıyorsundur. Buna rağmen -bu kadar yüzsüzlüğe rağmen- hala gelip forumda "Karalama" adı altında boş konular açabiliyorsun, pes vallahi pes. Bu yalnızca yüzsüzlük. @Abdullah T. gerçekten teşekkür bu tarz kişileri bildirdiğin için <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl