Bulundu AAC Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rtcmistaken

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
for4one

Discord:

Emir#1288

Factions sunucusu için en iyi hile korumasını arıyorum ve ücretine bakmıyorum. Tüm hile korumalarını deneyimleyen sunucu sahiplerini yorum yaparsa çok mutlu olurum. Birçok kez hile koruması değiştirdim ve tam olarak karar veremedim.

Her türlü oyuncular tarafından şikayet alınıyor ve bu şikayetletin artık tarafımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yeni bir hile korumasına geçmek istiyorum ve geçmeden önce sizlere sormak istiyorum.

Sağlam hile koruması önerilerinizi bekliyorum

Factions sunucusu için en iyi hile korumasını arıyorum ve ücretine bakmıyorum. Tüm hile korumalarını deneyimleyen sunucu sahiplerini yorum yaparsa çok mutlu olurum. Birçok kez hile koruması değiştirdim ve tam olarak karar veremedim.

Her türlü oyuncular tarafından şikayet alınıyor ve bu şikayetletin artık tarafımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yeni bir hile korumasına geçmek istiyorum ve geçmeden önce sizlere sormak istiyorum.

Spartan and Vulcan

Vulcan ile bir denemelik kullanabilirsiniz beğenmezseniz Matrix Pro'ya bakabilirsin tavsiyem Vulcan kullanmanız sürekli geliştiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl