Tanıtım AAC - Advanced Anti Cheat | Bratackk | Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bratackk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bratackk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Bugün sizlere muhteşem bir eklenti tanıtıyorum. Bu plugin sunucunuzda hilenin %99'nu engelliyor.

Plugin Adı : Advanced Anti Cheat
Plugin Yapımcısı : konsolas
Plugin Versionu : 1.8 / 1.9

Kod:
Please note this is not a comprehensive list of every hack blocked.[/FONT][/LEFT]

Format: Hack/Aliases (Check/Alternative checks)

Movement:
Fly (NormalMovements/Fly)
Speed (NormalMovements/Speed)
Glide (NormalMovements/Glide)
FastFall (NormalMovements/Glide)
Spider (NormalMovements/Fly)
HighJump (NormalMovements/Fly)
SelfDamage (NormalMovements)
MiniJump (NormalMovements)
Blink (Blink)
Jesus (Jesus/Speed)
Timer (Speed)
Sneak (Speed)
Phase/NoClip (Phase)
Vclip (Phase/NormalMovements)
FastLadder (NormalMovements/Climb)
Some types of derp (Speed/HeadRoll)
Combat:
Forcefield (FightSpeed/Forcefield/Reach/Angle)
Killaura (Killaura)
Aimbot (Forcefield)
Click-Aura (Forcefield)
FightBot (Forcefield)
Anti-Knockback (Knockback)
Reach (Reach)
Criticals (Criticals)
FastBow (FastBow, BadPackets)
Regen (Regen/BadPackets)
FastEat (FastUse)
NoPotion/Zoot (BadPackets/Regen)
NoSwing (NoSwing)
ForcePush (BadPackets/Speed)
BoatFly - 1.9 (BoatFly)
ElytraFly - 1.9 (ElytraMove) - EXPERIMENTAL
Chat:
Spambots (Spam)
World:
Nuker (FastBreak)
FastBreak (FastBreak)
Build (FastPlace)
FastPlace (FastPlace)
CivBreak (FastBreak)
NoSwing (NoSwing)
NoBreakDelay (FastBreak)
GhostHand (ImpossibleInteract)
Freecam if you break blocks (ImpossibleInteract)
Liquids (ImpossibleInteract)

Komutlar

/aackick [player]: kick kill and broadcast a message
/aacunban [player]: unban a player banned by AAC
/aacban [player]: Ban a player
/aacadmin: view the admin GUI
/aacreload: Text-based reload without the GUI
/aacdebug [player]: Save a detailed log file of what that player is doing
/aacstaffnotify [message]: Send a message to all people with the AAC.notify permission. Will be called by the staff chat prefix.
/aacmessage [player] [message]: Send a message to someone starting with the prefix defined in language.yml

Permler

AAC.bypass: op. Bypass AAC's checks
AAC.verbose: op. Receive detailed information on suspected players
AAC.unban: op. Unban players banned by AAC
AAC.ban: op. Ban players
AAC.kick: op. Kill, kick and broadcast a message.
AAC.admin: op. View the admin control panel
AAC.debug: op. Debug a player's actions.
AAC.notify: op. Send/recieve staff chat and aac's notifications

Direk kopyalamışsın maşallah :D Hiç emek verilmemiş bir içerik...

Öncelikle Konu Düzeni YOK. Konu Basit ve Sıradan. Yani Biraz Daha Kendini Geliştirebilirsin. İkinci Olarak Eklentiye Geçersek %99'unu Engelliyor Diye Bir Yüzde Veremezsin. Yani Amaç Sadece Bilgi Vermekse Öznel Yargılar Kullanman Hatan Olur. Üçüncü Olarak Bu Forumda Bir Konu Açıyorsan Eleştiriye de Açık Olmak Zorundasın. Ben Bilgi Veriyorum Bana Kimse Karışamaz Kafasındaysan Bu Forumda İşin YOK. 1940'lı Yıllarda Hitler'de Halkını Bilgilendiriyordu. 1945'te Berlin Çöktü. 2 Milyondan Fazla Kayıp Var. Demem O ki Her Bilgi Doğru Değildir. Bundan Sonra ki Konularında Başarılar...

Öncelikle Konu Düzeni YOK. Konu Basit ve Sıradan. Yani Biraz Daha Kendini Geliştirebilirsin. İkinci Olarak Eklentiye Geçersek %99'unu Engelliyor Diye Bir Yüzde Veremezsin. Yani Amaç Sadece Bilgi Vermekse Öznel Yargılar Kullanman Hatan Olur. Üçüncü Olarak Bu Forumda Bir Konu Açıyorsan Eleştiriye de Açık Olmak Zorundasın. Ben Bilgi Veriyorum Bana Kimse Karışamaz Kafasındaysan Bu Forumda İşin YOK. 1940'lı Yıllarda Hitler'de Halkını Bilgilendiriyordu. 1945'te Berlin Çöktü. 2 Milyondan Fazla Kayıp Var. Demem O ki Her Bilgi Doğru Değildir. Bundan Sonra ki Konularında Başarılar...
Önerin İçin Sagol Beğenir Misin?

Cidden bu konu bilgilendirme değilde sizi gidi geri kafalılar yiyosa ingilizcesiz gelinde konuma görüyüm diyormuşsunuz gibi geldi? Benim bildiğim tanıtım konuları hem daha önce açılmışsa birdaha açılmaz ve açılırsada hiç değilse çevrilip konulur. Bu bildiğin ingilizce kursu olmuş.

Post kasmak için mi yaptınız? Konuda indirme linki dahi yok. Üstelik kaynak neresi ise Türkçe'leştirme bile yok. Konularınıza önem veriniz. Resimler ekleyiniz ki konunuz hem ilgi görsün hem okuyucular daha rahat okuyabilsin ve bilgilensin.

AAC'yi o kadar güzel anlatabilirken çok gereksiz, düzensiz ve sıkıcı bir konu açmışsın.

Konudan okuyup gelmeyin %99'a yaklaşsin dua et.[DOUBLEPOST=1516558125,1516558087][/DOUBLEPOST]
Post kasmak için mi yaptınız? Konuda indirme linki dahi yok. Üstelik kaynak neresi ise Türkçe'leştirme bile yok. Konularınıza önem veriniz. Resimler ekleyiniz ki konunuz hem ilgi görsün hem okuyucular daha rahat okuyabilsin ve bilgilensin.
Plugin ücretli ne saçmalıyorsun, bilginiz yoksa yorum atmayın.

Konudan okuyup gelmeyin %99'a yaklaşsin dua et.[DOUBLEPOST=1516558125,1516558087][/DOUBLEPOST]
<3 Bu Benim İlk Postum Tu Oyun İçin Böyle Acemliğime Sayın Lütfen Beğenir Misin?[DOUBLEPOST=1516668728][/DOUBLEPOST]
<3 Bu Benim İlk Postum Tu Oyun İçin Böyle Acemliğime Sayın Lütfen Beğenir Misin?
Cidden bu konu bilgilendirme değilde sizi gidi geri kafalılar yiyosa ingilizcesiz gelinde konuma görüyüm diyormuşsunuz gibi geldi? Benim bildiğim tanıtım konuları hem daha önce açılmışsa birdaha açılmaz ve açılırsada hiç değilse çevrilip konulur. Bu bildiğin ingilizce kursu olmuş.
İngilizce biliyorsanız siz yapın!

Ingilizceyi gayet iyi biliyorum kardeşim. Buyur:
Tanıtım - AnimatedFrames | Çerçeveleri Eğlenceye Dönüştürün | Tanıtım
Tanıtım - SuperTrails | Efektlerin Dibine Vurun | Tanıtım
Tanıtım - MergedMobs | Birleşmiş Moblar | Tanıtım[DOUBLEPOST=1516693093,1516692764][/DOUBLEPOST]Ha bu arada, insanlar tanıtımları senin gibi direk alıp, yapıştırıp, ilk konum diye milletle dalga geçmiyor. Sen ne emek vermişsin, nede azıcık uğraşmışsın. Tek yaptığın permissionları ve commandları kopyalayıp yapıştırmak. Onuda geçtim 1 çeviri bile yok. Hem dandik bir konu açıyorsun, hemde üstüne kaprise giriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl