Semih5631
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 19
Onu denediğimde an internal Felan hata veriyor.Aynı versiyon pluginin config dosyasını kullan, senin aldığın config ileri sürüm için geçerli büyük ihtimalle.
Onun denedim fakat böyle adalar biraz büyük mü desem bilemedimAskyblock Yerine SuperiorSkyblock2 kullanmanı öneririm.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucuyu kapatıp Plugins klasöründe bulunan askyblock klasörünü masaüstüne çıkartın, plugin yeniden bir klasör oluşturacak, hata verip vermediğini kontrol edin.Onu denediğimde an internal Felan hata veriyor.
mashe1337
ASkyBlock +1.16 Sürümlerini desteklemiyor. Farklı bir eklenti kullanmanı tavsiye ederim.Selam Şimdi ben ASKYBLOCK kurdum bir youtuber config.yml dosyasını paylaştı kopyaladım yapıştırdım. şöyle bir hata aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 253723
(Yazmaya Üşendim)
Olmuyor çözüm?
.jar dosysını napıyım?Sunucuyu kapatıp Plugins klasöründe bulunan askyblock klasörünü masaüstüne çıkartın, plugin yeniden bir klasör oluşturacak, hata verip vermediğini kontrol edin.
Askyblock Yerine SuperiorSkyblock2 kullanmanı öneririm.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu sürümün ile uygun versiyonu denemelisin. Superiorskyblock2 daha kullanışlı.Ekli dosyayı görüntüle 253742
şimdide bu hatayı vermeye başladı
amaSunucu sürümün ile uygun versiyonu denemelisin. Superiorskyblock2 daha kullanışlı.
Sunucunun ana versiyonu nedir?ama Ekli dosyayı görüntüle 253743burada hangi sürümün hangisine uygun olduğu yazmıyorki?
Paper 1.20.1Sunucunun ana versiyonu nedir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!