A---i W-L B--ss

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazyboy64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 671
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyboy64

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
mertonderr64
Öncelikle Başlığı bilerek böyle yazdım çünkü herkez bunu kullanıp mapleriniz alınmasın diye. Arkadaşlar bu mapleri çalmak için kullanılan AntiWorld Downloader maalesef ki bunun antisini çıktıktan sonra gene çalabiliyorlar ki bu can sıkan durum Craftriseki gibi zararlı yazılım bulundu deyip atmasını istiyorum bilenler bana ulaşabilir mi ? eğer bulur iseniz ödüllendireleceksiniz arkadaşlar

A---i W-L B--ss
bunu nerye oyun içi / ilemi düzmü yazıyorlar.

AntiWorldDownloander den başka plugin yok maalesef.

ismailçeliv2 kardeşim mod ile giriş yapmayı kapatabiliyorsak o da işe yarayacaktıer ama nasıl kapatıcaz işte
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yavuzkel worlddownloader in başka versiyonumu desem nedesem onla gene indirilebiliyor bende maplere okadar para emek ile yaptırırken çalınmasını istemem oyüzden bunun çözümünü bulana 20 tl ile ödüllendireceğim. AntiWorldDOwnloader işe yaramıyor maalesef ki.

Çözüm basit, siber suçlarla mücadele ekibine müracaat edeceksin ve haritanın sana ait olduğunu ne gibi durumlar yaşandığı vs. anlatacaksın. Adamlar ilgilenip hallederler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

diğer türlü onu engelleyemezsin, çünkü chunk'lar yüklenirken program o chunkları kopyalıyor ve bu şekilde kaydediyor yani böyle bir şeyi engellemek çok aşırı zordur veyahut imkansızdır.

Dediğin şeyi CraftRise da engelleyemiyor. Hatta onu geçtim kendi launcherı olan sunucuların bile çalınabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl