_BaRİS Gereksiz algı yaratma ve tartışma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten konu sapmaya başladı. Ben son olarak şöyle birşey söylemek istiyorum birşey satıyorsanız ilk olarak müşterinize güven sağlayın sonrasında satacağınız şeyin ne olduğunu gösterin ondan sonra satın.

Gerçekten konu sapmaya başladı. Ben son olarak şöyle birşey söylemek istiyorum birşey satıyorsanız ilk olarak müşterinize güven sağlayın sonrasında satacağınız şeyin ne olduğunu gösterin ondan sonra satın.
Aynn haklısın kankam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adama güvence ver ki senden alışveriş yapsın diyeceğim de sen anlamakta zorluk çekiyorsun
yorumun için teşekkür ederim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Vallaha o değilde arkadaşımada aynısını yapmışsın eğer bu konuyu silmezsen bende senin en kötü sslerini atarım. Ben senin için paylaşmadım paylaşmamda korktumak istedim fakat bu konuyu silmezsen arkadaşımdanda SS alıp yayımlayacağım.

Burada konu açmıştın o yerden geldim ve arkadaşımdanda fikirleri istiyip engellemişsin burada boş yapma bence sana tavsiyem eğer bu konuyu 5 dakika içinde silmezsen bende seni burda en kötü yorumlarını paylaşacağım.
Bu mesajda biraz tehdit kokusu koktu?

Herkese çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Veyada _EmRe olur efendim, siz nasıl isterseniz.

Mustafa senin adında espri varda yapmamayı tercih etmem.
Sen HaleyBear mıydın tanıdık geldin nedense.

Ben arkadaşı korkttum oda hemen ağlayıp buraya gelmiş anlaşılan.

_CaNeR olur efendim.
_GöKaY da olabilir bak çok yakıştı zaten.

fQWŞİfqwşlgqşwldq, ulan dönen olaya bak ya. Sanırsın aklındaki fikirler bi onun bide Hawking'in aklına gelecek fikirler. Saçma sapan şeyler yapmayın ya, minecraft bu. Biraz düşünseniz aklınıza gelmeyecek fikir yok, boş yapmaya hiç gerek yok. Yok işte o fikri çalmış, yok o güzel fikir bulmuş falan. Ha bu arada, sslerdeki arkadaş tanımadığı kişilere falanda yazıyor, benim arkadaşın başına geldi, kendi çapında eğleniyor, aklınca satış yapmaya çalışıyor. Ha sattığı şeyin kalitesini bilemem ama tahmin edebilirim ve ediyorum da, yaptığı ürünlerin kaliteli olma olasılığı MAX %5. Neyse, saçma sapan şeyler hakkında tartışmaya gerek yok salın çocuğu aklınca satış yapmaya çalışmaya devam etsin.

1.png

Buda senmisin gerçekten? yazık dahada birşey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl