85.95.252.119-GamerCraft Ücretsiz Petler-Spleef-MobEscape-Klan Turnuvaları 1.7.2 Ve Dahası!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ananas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.029

ananas

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni nesil faction sunucumuzu tanıtacağım ip şimdilik bu daha sonra değişecektir(gamercraft.batihost.com olacaktır):

Sunucmuzun Trailerı :

IP Adresi:85.95.252.119

Sunucmuzdan Kareler:

Qu0yBqk.jpg

E0C4E91.jpg

wu40ZnH.jpg

dcwfPar.jpg

aYuROJd.png

v4PXQvm.jpg

4zEpAw1.png
[DOUBLEPOST=1434992607,1434978045][/DOUBLEPOST]up

Son düzenleme:
Sunucuda Spawn alıntı.Spawn hariç hiç bir sorun yok.Güzel bir sunucu.Umarım kendi spawn haritanızı yaparsınız.İyi forumlar.

Sunucuda Spawn alıntı.Spawn hariç hiç bir sorun yok.Güzel bir sunucu.Umarım kendi spawn haritanızı yaparsınız.İyi forumlar.
en yakın zamanda yapıağız teşekkürler[DOUBLEPOST=1435046509,1434993909][/DOUBLEPOST]up

Arena ve spawn alıntı olsa bilene biraz edit yapın farkı olsun.

Katılıyorum :rolleyes:
Oyuncular oynarken bir taraftanda ayrı bir sunucu açarak kendi spawnınızı yapabilirsiniz.
Biz'de yapamyı düşünüyoruz su anda fakat öyle pat diye açmayacağız tabii.
İyice herşey bittikten sonra :) Neyse biraz kaydı gibi yorum o_O

Nitrado'dan bunu deneyebilirsin :) Sorun olmuyor tabii sunucu açınca VDS almanı tavsiye ederim.

QAoD7Z.png

yorumlarınız için teşekkürler fakat hostumu beğenmediim için kapattım serveri ayrıca yeni bir spawn yaptık tamamen bize ait tam bitmedi 1 ay içinde nitradodan tekrar açıcağız

yorumlarınız için teşekkürler fakat hostumu beğenmediim için kapattım serveri ayrıca yeni bir spawn yaptık tamamen bize ait tam bitmedi 1 ay içinde nitradodan tekrar açıcağız
Başarılar..

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl