Tanıtım 80x80 Lobi (S4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Uzun bir aradan sonra TaşcraftNW sunucusu için yaptığım lobi haritasını sizinle paylaşmak istedim. Görsellerini buraya bırakıyorum. Nasıl olmuş fikirlerinizi merak ediyorum.

80x80 Lobi;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bulutlar biraz olmamış gibi duruyor.
Lütfen negroya benzetmeyin :D

Son düzenleme:
eline sağlık her zamanki gibi çok güzel bi harita yapmışsın bayıldım

Teşekkür ederim çok farklı bir çalışma oldu.

Gerçekten minik ve hoş bir lobi haritası olmuş. Ellerine sağlık, gün geçtikçe kendini geliştiriyorsun.

Texture pack ile mi aldın görselleri biraz öyle duruyor gibi fakat harita güzel eline sağlık
şu işaretlediğim yerlere çitle vs ufak detay vermeyi deneyebilirsin
1661964653068.png

Eline sağlık.

Gerçekten minik ve hoş bir lobi haritası olmuş. Ellerine sağlık, gün geçtikçe kendini geliştiriyorsun.
Aslında sürekli aynı temalarda sipariş geldiği için kendimi çok geliştirdiğimi düşünmüyorum ancak fikirlerini belirttiğin için çok teşekkür ederim <3 Hep daha ileriye!

Negroya benziyor bulutlar :)

Bulutları negroya benzetmeyin demedim. Şekli negroya benzetmeyin dedim :)

Aslında yan yana iki farklı şey yazmışım anlaşılmaması normal.
Anladım hocam anladım asıl ben anlaşılmayacak şekilde yazmışım :) ama gercekten negroya benziyor :)

Anladım hocam anladım asıl ben anlaşılmayacak şekilde yazmışım :) ama gercekten negroya benziyor :)
Aslında söylemem gerekirse ilk defa bir lobinin altına arena yaptım. Altında arena olduğu için normal olarak genişliyor, genişlediği zamanda negroya benziyor. Bu görüntüden çıkması için mantar tarzı yapılar ve bulutlar ekledim.

Aslında söylemem gerekirse ilk defa bir lobinin altına arena yaptım. Altında arena olduğu için normal olarak genişliyor, genişlediği zamanda negroya benziyor. Bu görüntüden çıkması için mantar tarzı yapılar ve bulutlar ekledim.
Bulut ile kapatmak yerine lamba ya da ışık taşı ile dikey bloklar koyup renkli bir görüntü sunabilirsin hocam. Umarım bahsettiğimi anladın zira tam anlatamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl