80TL Satılık Skyblock Spawn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

Herkese merhaba Bay ve Bayan forum üyeleri
bu gün karşınızda bir map satış konusuyla beraberim , öncelikle bu map eskiden dahil olduğum "Geveze Oyuncu" sunucusuna ağitti , Lakin ekipten ayrıldım
ayrılma sebebim ise. Gereksiz yere küfür vs kelimelere maruz kalmamdı. Gayet mantıklı ve net bir sebep kimse gereksiz yere böyle birşeyi çekmez , çekmek zorundada değildir.

Screenshot_20170719-172551.png

Screenshot_20170719-172608.png

Verdiğini söylediği premium.

Asdsz.png

ve bahsi geçen Map zaten asıl olay bu

k2.png
k1.png
k3.png
k7.png
k4.png
k5.png
k6.png

2017-07-19_17.50.44.png
2017-07-19_17.50.55.png
2017-07-19_17.50.36.png

2017-02-23_19.40.35.png
2017-02-23_18.56.39.png
2017-02-23_21.17.43.png
2017-02-23_17.36.06.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kelimeler kifayetsiz kalır.

Güncelleme : Map ücretsizdir @smt287
Başlığı düzenliyebilirmisiniz rica etsem

Aslında böyle bir şey yapman hoş olmuş. Yetkili kadrosunu zaten sevmiyordum. Hak etmişler (bana göre).

Güncelleme : Map ücretsizdir @smt287
Başlığı düzenliyebilirmisiniz rica etsem
Aslında böyle bir şey yapman hoş olmuş. Yetkili kadrosunu zaten sevmiyordum. Hak etmişler (bana göre).
:) Kadro dediğiniz şey artık yok sanırım tek kişi kaldı çünkü yani sadece benle alakalı bi durum değil

Bahsi geçen harita tamamen Geveze Oyuncu Network'e aittir. Onu yapması için karşılığında bir şey istememiş. Kendisi yapıp bırakmıştır. Küfür olayına gelince 150 Liralık işimizi 1 dakikada çöpe atıp ufak bir küfür yiyip çıkmıştır. Sunucuyu şu an tehdit ediyor. Gereği gerekli makamlara iletilecektir.
upload_2017-7-19_18-53-35.png

“Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme

(1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.”

upload_2017-7-19_18-55-11.png

Sunucu reklamı için para alan Şahısa laf etmiş. Yetkisini benden habersiz elinden almıştır.
Bunun üzerinede kendi bile görmediği bir küfür yemiştir.
upload_2017-7-19_18-56-14.png

Lütfen elinizde kanıtınız olmadan işlere bulaşmayın.​

Bahsi geçen harita tamamen Geveze Oyuncu Network'e aittir. Onu yapması için karşılığında bir şey istememiş. Kendisi yapıp bırakmıştır. Küfür olayına gelince 150 Liralık işimizi 1 dakikada çöpe atıp ufak bir küfür yiyip çıkmıştır. Sunucuyu şu an tehdit ediyor. Gereği gerekli makamlara iletilecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 12223

“Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme

(1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.”

Ekli dosyayı görüntüle 12224
Sunucu reklamı için para alan Şahısa laf etmiş. Yetkisini benden habersiz elinden almıştır.
Bunun üzerinede kendi bile görmediği bir küfür yemiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 12225
Lütfen elinizde kanıtınız olmadan işlere bulaşmayın.​
Yazıda okuduğum kadarı ile yola çıkacağım. Bu map'ı yapan @LySoon bu iş için ücret aldımı hayır sadece kadro'da olduğu için size yaptı ve map size ait'dir diye bir şey demediğini umuyorum. VE bu map'ı siz ne hakla GEVEZE OYUNCU NETWORK'e ait diyebiliyorsunuz map'ı yapan her zaman map'ın sahibi'dir ayrıca siz map'a para verseydiniz zaten konu bu kadar uzamazdı. Olaylara yanlış açıdan bakıyorsunuz sadece hırş yapmış çocuk görüyorum nedense?

Ve ek olarak sunucumdan WorldDowlander ile map indirdiğin içinde hakkında işlem başlatacağım. Hiçbir türlü kaçarın yok. Kendini haklı çıkarmaya çalışırken batıyorsun. Sunucumun haklarını ihlal ettin ve bunun cezasını çekeceksin.​
[DOUBLEPOST=1500480207,1500480094][/DOUBLEPOST]
Yazıda okuduğum kadarı ile yola çıkacağım. Bu map'ı yapan @LySoon bu iş için ücret aldımı hayır sadece kadro'da olduğu için size yaptı ve map size ait'dir diye bir şey demediğini umuyorum. VE bu map'ı siz ne hakla GEVEZE OYUNCU NETWORK'e ait diyebiliyorsunuz map'ı yapan her zaman map'ın sahibi'dir ayrıca siz map'a para verseydiniz zaten konu bu kadar uzamazdı. Olaylara yanlış açıdan bakıyorsunuz sadece hırş yapmış çocuk görüyorum nedense?
"Çocuk" Mapı yapması için kendisi zorlanmadı. Kendisi benim makinemde benim sunucumda yaptı bu mapı ve benim için yaptı. Sunucunun büyüdüğünü görünce çekemiyorlar doğrudur xd

Ve ek olarak sunucumdan WorldDowlander ile map indirdiğin içinde hakkında işlem başlatacağım. Hiçbir türlü kaçarın yok. Kendini haklı çıkarmaya çalışırken batıyorsun. Sunucumun haklarını ihlal ettin ve bunun cezasını çekeceksin.​
Böylesine bir sunucu'ya "WorldDowlander" koymamak sizin hatanız'dır map'ı sizin yaptığınıza dair bir kanıt yok sonuçta ? Bence konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Map'ın sahibi zaten belli kaybedeceğiniz bir işlemi sabırsızlıkla beklerim.
[DOUBLEPOST=1500480283,1500480224][/DOUBLEPOST]
"Çocuk" Mapı yapması için kendisi zorlanmadı. Kendisi benim makinemde benim sunucumda yaptı bu mapı ve benim için yaptı. Sunucunun büyüdüğünü görünce çekemiyorlar doğrudur xd
Adam o kadar uğraşıyor ve sunucu büyüyünce bilerek mi bu map'ı senden geri istiyor lütfen mantıklı düşünün :D Boş cümleler kurmayın burda beyninizi biraz çalıştırın.

Zanaat Zanaatkarındır. Bu bir gerçektir ve map sana ait değil.

Böylesine bir sunucu'ya "WorldDowlander" koymamak sizin hatanız'dır map'ı sizin yaptığınıza dair bir kanıt yok sonuçta ? Bence konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Map'ın sahibi zaten belli kaybedeceğiniz bir işlemi sabırsızlıkla beklerim.
[DOUBLEPOST=1500480283,1500480224][/DOUBLEPOST]
Adam o kadar uğraşıyor ve sunucu büyüyünce bilerek mi bu map'ı senden geri istiyor lütfen mantıklı düşünün :D Boş cümleler kurmayın burda beyninizi biraz çalıştırın.
Bence beynini çalıştırması gerek sizsiniz. Konuyu tam olarak bilmeden konuşmayın. Aynısı sizin başınıza gelse ne yaparsınız acaba? Ve sunucuda AntiWDL yüklü kendisinin eskiden yetkisi olduğundan indirmiş. Gerekli işlemler yapılacak merak etmeyin. Ve mapı kendinin yaptığına dair kanıtıda kendisinden bekliyorum.​

Bence beynini çalıştırması gerek sizsiniz. Konuyu tam olarak bilmeden konuşmayın. Aynısı sizin başınıza gelse ne yaparsınız acaba? Ve sunucuda AntiWDL yüklü kendisinin eskiden yetkisi olduğundan indirmiş. Gerekli işlemler yapılacak merak etmeyin. Ve mapı kendinin yaptığına dair kanıtıda kendisinden bekliyorum.​
Şuanda 12 yaşında bir çocuk ile konuşmadığımızdan emin olmak istiyoruz.
"Ve mapı kendinin yaptığına dair kanıtıda kendisinden bekliyorum."

Nedir bu? Şaka falan mı yapıyorsunuz? :D
Burada kendi ağzıyla söylemiş... :D
6XD93P.png

Şuanda 12 yaşında bir çocuk ile konuşmadığımızdan emin olmak istiyoruz.
"Ve mapı kendinin yaptığına dair kanıtıda kendisinden bekliyorum."
Nedir bu? Şaka falan mı yapıyorsunuz? :D
Burada kendi ağzıyla söylemiş... :D
6XD93P.png

Ve bana diyorki beynini çalıştırması gereken sensin :( :D :D İnanılmaz...

Kanıtlar eklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl