Çözüldü +80 Oyuncuda Tps dusuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzYiyenUzumm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
MuzYiyenUzum

Discord:

muzyiyenuzum

32 gb r9 vdsimiz var oyunlayici hostundan aldik 80 oyuncuya kadar 20 tps ama 80 olunca tps 17 16 dna yukari cikmiyor ne yapacagim

hunilerden kaynakli galiba ama nasil duzeltebilirim 15k 10k arasi tile enity varmis etps ile bakinca suanda tps degerleri yuksek

ender sana yardımcı olabilecek son kişi hopper sorunlar
discord: batuhan____

Son düzenleme:
ender sana yardımcı olabilecek son kişi hopper sorunlar
discord: batuhan____
Emin ol, senden daha tecrübelidir ve yine emin ol ki ben veya senden daha tecrübelileri de vardır. Kendini çok da büyütme.

Emin ol, senden daha tecrübelidir ve yine emin ol ki ben veya senden daha tecrübelileri de vardır. Kendini çok da büyütme.
ona bir şey demedik enderi gayet iyi biliyorum herkesin birbirinden fazla bilgisi var herkes mükemmel dğeil ama sunucunun yarattığı lagları düzeltmek oldukça basit işler tek yapıcağın oyuncu tarafından işlenen eventin neden yük oluşturuduğunu bulmak buda oldukça bir şey o yüzden kendimden emin bir şekilde konuşabiliyorum

EDIT: kendinden emin olmak kendimi büyültmek değil enderin neler ypatığını gördüm nasıl bir kafada olduğunu gördüm dünyayı farklı bir isimde göstermek için worldrenamer tarzı bir placeholder eklentisi kullanıyordu. Neyse bunu geçtim seni tanıyorum ve bilgin konusunda şüphem yok ayrıca mizacım ağır özelliklede emin olduğum konularda yanlış anlaşılsın istemem koaly gelsin

Son düzenleme:
ona bir şey demedik enderi gayet iyi biliyorum herkesin birbirinden fazla bilgisi var herkes mükemmel dğeil ama sunucunun yarattığı lagları düzeltmek oldukça basit işler tek yapıcağın oyuncu tarafından işlenen eventin neden yük oluşturuduğunu bulmak buda oldukça bir şey o yüzden kendimden emin bir şekilde konuşabiliyorum

EDIT: kendinden emin olmak kendimi büyültmek değil enderin neler ypatığını gördüm nasıl bir kafada olduğunu gördüm dünyayı farklı bir isimde göstermek için worldrenamer tarzı bir placeholder eklentisi kullanıyordu. Neyse bunu geçtim seni tanıyorum ve bilgin konusunda şüphem yok ayrıca mizacım ağır özelliklede emin olduğum konularda yanlış anlaşılsın istemem koaly gelsin
güzel cevap, diyecek bişi yok kolay gelsin.

timings ilettim log dosyasini neden ileteyimki?
log dosyalık birşey yok timings yeterli zaten bir kelenti hata verse dahi buna nedne olsa dahi timingste gözükçek birşey ama arkadaşın sorunun hopper hızı bir bir kaç öneride ublundum arkadaşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl