Çözüldü 8 TPS alıyorum yardımcı olur musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.525
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar 8 TPS alıyorum yardımcı olur musunuz rica etsem.

Sunucu Türü: Emek Skyblock
Spigot.yml, Paper.yml, Bukkit.yml, server-properties optimizasyonları yapılı.
4 saatlik timings raporu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TPS
LAG sebebi nedir?
w3xXdf.png

hHZgVG.png
1. Sunucu Ramin Az Olabilir.
2. Skript Veya Plugin Fazlalığından Olabilir.
3. İşlemcin Kötü Olabilir.

Dostum eğer 10gb ram'in olsaydı da 9'unu kullanıcaktı ram kullanımı hiçbi zaman tam olmaz. Tam olduğunda sunucuya gücüne göre lag sokar sonra tekrar düşer. Yani sen şimdi 6gb ram'in 500mb'ı kullanılmıyor diye yakınıyosun 8gb alırsan da 7.5gb'ını kullanıcak bi şey değişmeyecek :)

Lag engelleyici eklentiler ile düzenli olarak entity temizliği yapmalısın. Ram sürekli dolacaktır. Günde 1 veya 2 kere restart atman gerekebilir. Redstone kullanımını ve hopper kullanımını da kısıtlamalısın sanki biraz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu tarz plugin deneyebilirsin ayrıca
Spigot yml
monsters: 12
animals: 8
misc: 2
Bukkit yml:
Monster: 16

Cihaz dedicated değilse maalesef sizinle aynı makineyi kullanan sunucularında online yüksekse bu gibi sorunlar yaşanılabilir diye biliyorum

Maalesef RAM miktarını artırmak bir çözüm olmayacaktır, size önerim paketinizim optimize olduğuna emin olup plugin sayısını minimuma indirgerseniz sizin için çok yararlı olucağını düşünüyorum ayrıca dünya sayısınıda düşürür hatta tek bir dünya üzerinde işlerse çok daha iyi olabilir.
separator.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl