307/1000 gir.knightnw.com Öne Çıkan ⚡️8 SENEDİR AKTİF!⚡️> 1.16.5 & 1.21.11 [1.16.5 TABANLI] - BİNEKLER | 40+ Yeni Büyü > KoTH > 1vs1 DÜELLO > Taretler > TNT Raid⭐IP: gir.knightnw.com

Konu, 19 Haziran 2026 20:29'de tarihine kadar sabit.
Sunucuyu incelediğimiz zaman ciddi anlamda emek verilen bir sunucu olduğunu görebiliyorum. Bu arada konu tasarımınız gerçekten hoş olmuş. Sistemlere geldiğimiz zaman sunucunun sistemleri oldukça özgün olmuş. Özellik PUBG oyunundan alınan Drop tarzı sistem fazlasıyla ilgimi çekti.
Hocam bir daha konularıma yorum yapma.

İyi forumlar.

Eskiden ne oynardık be hileyi açardık kurucu gelince konsola yazmasın diye kapatırdık drop avlardık vs vs :)

İşinin hakkını veren uzun süredir açık kaliteli bir sunucu oynanması gereken sunuculardan bir tanesi başarılar

Konu tasarımı güzel,içeriği geliştirilebilir.Buildler fena değil.Genel olarak düz Faction mantığından başka bir şey görememekteyim.Lapis alanı vs. klasik bir düzen işliyor gibi görünüyor.Oyuncular artık sunucu sahiplerinden daha farklı şeyler istiyorlar,birçok kişi "Klasik Faction" türevlerinden sıkıldı ve birçok kişinin SkyBlock sunucularına yönelmesinin nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum.İyi forumlar..

gifmkn.gif

Konu tasarımı güzel,içeriği geliştirilebilir.Buildler fena değil.Genel olarak düz Faction mantığından başka bir şey görememekteyim.Lapis alanı vs. klasik bir düzen işliyor gibi görünüyor.Oyuncular artık sunucu sahiplerinden daha farklı şeyler istiyorlar,birçok kişi "Klasik Faction" türevlerinden sıkıldı ve birçok kişinin SkyBlock sunucularına yönelmesinin nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum.İyi forumlar..

Ekli dosyayı görüntüle 95505
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Eskiden oynadığım bir sunucuydu. başarılarınızın devamını dilerim.

Herşey çok iyi. Konu tasarımına bayıldım.

Merhaba, Sunucunuza girdim bir kaç hata gördüm ilk lobide oyun seçme menusunde hologram birbirine girmiş yerin altına npclerin içine vs vs onları düzeltirseniz iyi olacak ve factionda kasalarda hologram veya tabela yok ve başlangıç kasasını aramak çok zor oldu benim için onun dışında sunucu süper başarılar.

Sunucu güzel yalnız konu tasarımı yetersiz kalmış.

Başarılar dilerim

sunucuda emek var. başarılar.

Herşey çok iyi. Konu tasarımına bayıldım.
Merhaba, Sunucunuza girdim bir kaç hata gördüm ilk lobide oyun seçme menusunde hologram birbirine girmiş yerin altına npclerin içine vs vs onları düzeltirseniz iyi olacak ve factionda kasalarda hologram veya tabela yok ve başlangıç kasasını aramak çok zor oldu benim için onun dışında sunucu süper başarılar.
Sunucu güzel yalnız konu tasarımı yetersiz kalmış.
Başarılar dilerim
sunucuda emek var. başarılar.

Konu tasarımı hakkında çok şikayet geliyor. Müsait olduğum bir zamanda bende değiştirmeyi düşünüyorum.

Birde hologram sorunu viaversiondan dolayı kaynaklanıyor. Onuda detaylı bir bakım sonrası gidermeyi düşünüyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl