307/1000 gir.knightnw.com Öne Çıkan ⚡️8 SENEDİR AKTİF!⚡️> 1.16.5 & 1.21.11 [1.16.5 TABANLI] - BİNEKLER | 40+ Yeni Büyü > KoTH > 1vs1 DÜELLO > Taretler > TNT Raid⭐IP: gir.knightnw.com

Konu, 19 Haziran 2026 20:29'de tarihine kadar sabit.
Sunucu adminlere girdiğimde bana küfür ettiler eskiden plugin paketlerini vb vs yapıyordum başka sunucuda bir kaç pluginlerini geçiçi kullandım diye yapmadıklarını bırakmadılar herneyse yoksa güzel sunucudur öneririm.
Pluginleri Çalıp Başkalarına Verirsen Olcağı Buydu !

Pluginleri Çalıp Başkalarına Verirsen Olcağı Buydu !
Kardeşim sana katılıyorum , geçen gün girdi sunucumuza yiğit pluginleri ödünç aldım felan dedi . Sinirlendim doğrusu .

Buildler oldukça başarılı, gayet güzel bir sunucuya benziyor. İleride iyiye gitmeniz umidi ile. :) İyi Forumlar.

Günümüz Sunucularından farklı pek yanı yok. Aynı sistemler geçen senede kullanılıyordu ondan öncede, Hiçmi gelmişmeyeceğiz?. Onun Dışında Build ve konu tasarımınız hoş. Başarılar

Günümüz Sunucularından farklı pek yanı yok. Aynı sistemler geçen senede kullanılıyordu ondan öncede, Hiçmi gelmişmeyeceğiz?. Onun Dışında Build ve konu tasarımınız hoş. Başarılar
Yorumunuz için teşekkürler mümkün olduğunca diğer factionslardan farklı olmaya çalışıyoruz fakat sonuçda bu da bir oyun yani nereye kadar farklı olabiliriz ? Daha değişik yenilikler getirmeyi düşünüyoruz fakat bu seferde sunucu başka oyunlara kayar .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Buildler oldukça başarılı, gayet güzel bir sunucuya benziyor. İleride iyiye gitmeniz umidi ile. :) İyi Forumlar.
Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim , inşallah .

Son düzenleme:
inşallah daha çok gelişir

Başarılı Bir Konu Olmuş .

Stoyan44 Sw Cok güzelmiş cok begendim

Buildler biraz sade olmuş sistemler fena değil başarılar bro :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Başarılarının devamını dilerim konu tasarımı harika olmuş.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl