8. Sene :u

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senpai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senpai

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Yasaklandı
Elmaslar
341
Minecraft
NaN2
1-1.5 senedir kendi oyun projem ile ilgilendiğim için forumları vs. hiç takip edemedim. Son iki haftadır ortalığa bakıyorum ve Hypixel'in Skyblock modu adeta yeni bir dünya gibi olmuş. Türkiye'de o tarz bir sunucu açsam tutar mı acaba? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Ayrıca 8. yılım tamamlanmış, çocukluğumun geçtiği forumun geliştiğini görmek beni bir hayli sevindirdi :)

1-1.5 senedir kendi oyun projem ile ilgilendiğim için forumları vs. hiç takip edemedim. Son iki haftadır ortalığa bakıyorum ve Hypixel'in Skyblock modu adeta yeni bir dünya gibi olmuş. Türkiye'de o tarz bir sunucu açsam tutar mı acaba? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Ayrıca 8. yılım tamamlanmış, çocukluğumun geçtiği forumun geliştiğini görmek beni bir hayli sevindirdi :)
bir de şu imza kısmını & ismimin altında gözüken "Java, Skript and C++" yazısını (veya utanç kaynağını) silebilecek bir yetkili arkadaş var mı? gerçekten 13 yaşındaydım :D

bir de şu imza kısmını & ismimin altında gözüken "Java, Skript and C++" yazısını (veya utanç kaynağını) silebilecek bir yetkili arkadaş var mı? gerçekten 13 yaşındaydım :D
Artık utanç duymanıza gerek yok :D

İyi iş başarmışsın

Böyle bir sunucuyu gerçekten çok istiyorum, hypixelde oynuyorum fakat herkes premium satın alamadığı için arkadaşlarımdan da gelemeyenler var. Ayrıca türkçe olmaması da bizim için eksi, eğer böyle bir sunucu açacaksan tutacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl