Çözüldü 8 core işlemci ne oluyor ve iyi mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wisarts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisarts

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
153
Minecraft
Wisart

Discord:

wisart

1720180576324.png

Yeni açacağım sunucu için hosting bakıyordum, bir hosting firması buldum ve oldukça ucuz fakat 8 core işlemci yazıyor olmasına gözüm takıldı, bu tam olarak ne oluyor bir bilgisi olan var mı?

İşlemci modeli nedir ??

Xeon ise önermem. Ryzen 3900x ten düşük bir işlemci kesinlikle almayın.

Ekli dosyayı görüntüle 244655

Yeni açacağım sunucu için hosting bakıyordum, bir hosting firması buldum ve oldukça ucuz fakat 8 core işlemci yazıyor olmasına gözüm takıldı, bu tam olarak ne oluyor bir bilgisi olan var mı?
Açacağınız sunucuya göre değişir. Skyblock için başlangıçta gidipte 16 gblik bir Ryzen ya da intel makine almanız çok mantıklı değil. 8 Core işlemcinin 8 çekirdek olduğunu gösterir. Bunu basit bir şekilde anlatacak olursak sunucunuzun yürümesi için 4 işçi çalışıyorsa 8 işçi çalışacak.

İşlemci modeli nedir ??

Xeon ise önermem. Ryzen 3900x ten düşük bir işlemci kesinlikle almayın.
yazmamışlar... bende o yüzden buraya sordum, muhtemelen Xeon'dur, en çöp işlemci gözümde. Ve onlar da bunu bildikleri için yazmamışlardır tahminimce, kayıt olup sormak istemedim çok fazla kişisel bilgi istiyor kayıt olurken üşendim.

Açacağınız sunucuya göre değişir. Skyblock için başlangıçta gidipte 16 gblik bir Ryzen ya da intel makine almanız çok mantıklı değil. 8 Core işlemcinin 8 çekirdek olduğunu gösterir. Bunu basit bir şekilde anlatacak olursak sunucunuzun yürümesi için 4 işçi çalışıyorsa 8 işçi çalışacak.
Anladım fakat ben Lobiyi sayarsak 6 oyun açmayı düşünüyorum.
KitPvP, SkyWars, BedWars, SkyKing, Anarchy ve Lobi

lag olur mu

Anladım fakat ben Lobiyi sayarsak 6 oyun açmayı düşünüyorum.
KitPvP, SkyWars, BedWars, SkyKing, Anarchy ve Lobi

lag olur mu
Olmaz olurmu hocam 16 GB sadece 1 oyun modu ve Bungecord lobi çakma lobi için yeter.

Diğerleri için ayrı VDS alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl