benjamin17
hacimertgokhan
Açacağınız sunucuya göre değişir. Skyblock için başlangıçta gidipte 16 gblik bir Ryzen ya da intel makine almanız çok mantıklı değil. 8 Core işlemcinin 8 çekirdek olduğunu gösterir. Bunu basit bir şekilde anlatacak olursak sunucunuzun yürümesi için 4 işçi çalışıyorsa 8 işçi çalışacak.Ekli dosyayı görüntüle 244655
Yeni açacağım sunucu için hosting bakıyordum, bir hosting firması buldum ve oldukça ucuz fakat 8 core işlemci yazıyor olmasına gözüm takıldı, bu tam olarak ne oluyor bir bilgisi olan var mı?
wisart
yazmamışlar... bende o yüzden buraya sordum, muhtemelen Xeon'dur, en çöp işlemci gözümde. Ve onlar da bunu bildikleri için yazmamışlardır tahminimce, kayıt olup sormak istemedim çok fazla kişisel bilgi istiyor kayıt olurken üşendim.İşlemci modeli nedir ??
Xeon ise önermem. Ryzen 3900x ten düşük bir işlemci kesinlikle almayın.
wisart
Anladım fakat ben Lobiyi sayarsak 6 oyun açmayı düşünüyorum.Açacağınız sunucuya göre değişir. Skyblock için başlangıçta gidipte 16 gblik bir Ryzen ya da intel makine almanız çok mantıklı değil. 8 Core işlemcinin 8 çekirdek olduğunu gösterir. Bunu basit bir şekilde anlatacak olursak sunucunuzun yürümesi için 4 işçi çalışıyorsa 8 işçi çalışacak.

benjamin17
Olmaz olurmu hocam 16 GB sadece 1 oyun modu ve Bungecord lobi çakma lobi için yeter.Anladım fakat ben Lobiyi sayarsak 6 oyun açmayı düşünüyorum.
KitPvP, SkyWars, BedWars, SkyKing, Anarchy ve Lobi
lag olur mu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!