14/15 oyna.mcvadisi.com Öne Çıkan 8.000₺ Ödüllü Teslimat! 1.21.11 Tabanlı Survival / Demirci / Orman Önü Tuzaklar / Sesli Sohbet / Kanlı Ay / Klan Savaşları | oyna.mcvadisi.com

Girip oynadım ve oynamamak için hiç bir sebep yok. Ekonomi dengeli, toxic oyuncu görmedim, sıradan survival yerine yoldaşlarda bir renk katmış. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, beğenmenize sevindik ^^

Sunucunuza giriş yaptım ve biraz gezindim 1.21.8 Taban sürümü olmasına rağmen tabdaki ranklar scoreboard oyun içi tasarımları sanki 1.8 sunucusuymuş gibi bir hissiyat verdi gözüme çok hitap etmedi umarım biraz daha toparlar iyi yerlere gelirsiniz başarılar mc_elmas

Sunucunuza giriş yaptım ve biraz gezindim 1.21.8 Taban sürümü olmasına rağmen tabdaki ranklar scoreboard oyun içi tasarımları sanki 1.8 sunucusuymuş gibi bir hissiyat verdi gözüme çok hitap etmedi umarım biraz daha toparlar iyi yerlere gelirsiniz başarılar mc_elmas

ItemsAdder gibi eklentiler kullanmıyoruz. Tab ve sohbette ise sadeliği tercih ettiğimiz için bu tasarımı kullandık. Yorumunuzu dikkate alacağız, değerli geri bildiriminiz için teşekkürler.

Sunucu gayet güzel görünüyor itemsadder olmasada olur hala türkiyede i5 2. nesil kullananlar var :D başarılarınızı dilerim

Başarılar Furkancım Tekrardan açmışsın şifremi sıfırlarsan uğrayabilirim sunucuna en son 7 8 ay önce girmişim ( FamilieSezen )

Umarım hak ettiğiniz değeri çokça görürsünüz, sunucu gayet güzel ve herkes için oynanılabilir duruyor. Başarılaırnız devamını dilerim.

Umarım hak ettiğiniz değeri çokça görürsünüz, sunucu gayet güzel ve herkes için oynanılabilir duruyor. Başarılaırnız devamını dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Sunucumuzda /yaşasıncumhuriyet kodunu kullanan herkese VIP üyelik ve özel kutular hediye ediyoruz. Herkesi bekleriz!

Pazar günü yapılan klan turnuvasından

klanvs1.webp

Ödüllü Teslimat yarışması başladı!

WhatsApp Image 2026-01-09 at 17.32.49.webp
1.1.webp
2and3.webp

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl