Güzel yorumun için teşekkürler. Sistemlerden pek bahsedemedik konuda, sunucuda oynadıkça fark ediyorsunuz.Mapler güzel konu tasarımı güzel sistemler klasik op skyblock sistemleri başarılar.
asrınn.abakhann#3550
Bahsetseniz güzel olur çünkü yeni başlayan yeni oyuncu kafanızı şişiricek bu sistem ne bu sistem nasıl çalışıyor hangi sistemler var gibi veya rehberlerin bahsetseniz güzel olur ama güzel sunucu başarılar.Güzel yorumun için teşekkürler. Sistemlerden pek bahsedemedik konuda, sunucuda oynadıkça fark ediyorsunuz.
Şu an aktif olarak oynadığım bir sunucu. Sizlere kesinlikle tavsiye ederim. 1-2 gün önce OPFaction açıldı o da gayet güzel oldu. Yakın zamanda daha ileriye hedeflerinin olduğunu tahmin ediyorum. Konu tasarımına bir şey diyemem. Sonuç olarak Anathory yani. Sistemler klasik filan demiş arkadaşlar. Bence klasik olsa da gayet güzel sistemler var. Başarılar dilerim :)
Teşekkürler haritaya pek önem vermiyoruz artık o kadar çok harita yapıldı ki hepsi birbirine benziyor şuanda kullanan sunucu görmediğimiz için bunu kullanma kararı aldık.Sistemler ve konu tasarımı klasik haritalar güzel ama alıntı daha iyi olabilirdi.. Başarılar
Eyvallah ruletim var aslında ama :D yorumun için teşekkürler petler evet biraz kötü bazı kişiler kullanıyor diye kaldırmadıkLeBlach krşim bi aRoulette alman var btw. Sunucu yakıyor. Petler biraz kötü olmuş ama :/
AhmetDinc#0605
krşim bi aRoulette etmez 3 boyutlu tps loss yok yaml düzenleme mükkkkkkemmmmmel bence herkes almalı HIH.Eyvallah ruletim var aslında ama :D yorumun için teşekkürler petler evet biraz kötü bazı kişiler kullanıyor diye kaldırmadık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!