.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SennaNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
37
Sminecraft skyblock server minecraft skyblock sssfsdcunucusu minecraft skyblock skyblock sunucusu skyblock server

Son düzenleme:
Sistemler Klasik Haritalar Alıntı Konu Tasarımı Keyubunun Hiç Güzel Bir Şey Göremedim Özel İP Hariç Yani Vasattan Halice Daha Gidilecek Yol Çok Başarılar Efem.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Sistemler Klasik Haritalar Alıntı Konu Tasarımı Keyubunun Hiç Güzel Bir Şey Göremedim Özel İP Hariç Yani Vasattan Halice Daha Gidilecek Yol Çok Başarılar Efem.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
Öncelikle yorumun için teşekkürler ama sistem konusunda yanılıyorsun ek olaraktan başkaları tarafından zorlanıp kötü yorum yapma lütfen üstelik gidilecek hiçbir yol yok sunucuya girip kontrol edersen zaten tüm opskyblock sunucularından daha iyi olduğunu göreceksin iyi forumlar.

Knk Yahya ile ortak olup konu tasarımını Keyubu kullanman aşırı saçma geldi?

Konu tasarımı dışında sunucu güzel opskyblock severlere tavsiye ederim.

Haritalar alıntı gibi duruyor, yönetim ekibindeki kişileri severim :D Sistemler fazlası ile klasik olmuş aynı şekilde konu tasarımı da Keyubunun. Bir çok açıdan geliştirilebilecek bir sunucu gibi duruyor, başarılar...

Şu 3 gündür bi gireyip bakayım diyorum ve, gerçekten güzel üyeler geliyor. Konu tasarımını acilen değiştirmenizi öneririm.
Sistemlere pek bakmadım ama güzel sunucu başarılar dilerim.

Sistemler güzel, yapılar cidden kaliteli, konu tasarımı güzel ve bunların dışında logo iyi ve çok dikkat çekici. Başarılar!

Konu tasarımı ve sistemler klasik. Haritalar gelişebilir. Başarılar dilerim.

Klasik sistemler. Klasik konu tasarımı. 10/3

ilk günden 35 online almışsınız leblach öyle diyor fakat wassu craft*ri*se sunucusundan topladığı oyuncuları getirdi
bir nevi wassu raufai nin discordunda tanındığı için online geldi

sunucuya gelirsek

girdim hoşuma giti
mapler ve tasarımı değiştirdiğiniz zaman daha deyaylı bir yorum atarım

ilk günden 35 online almışsınız leblach öyle diyor fakat wassu craft*ri*se sunucusundan topladığı oyuncuları getirdi
bir nevi wassu raufai nin discordunda tanındığı için online geldi

sunucuya gelirsek

girdim hoşuma giti
mapler ve tasarımı değiştirdiğiniz zaman daha deyaylı bir yorum atarım
Konu tasarımı değişti "Spawn Mapı" 1 hafta sonra değişecek.

Burdan bakıldığında klasik normal bir sunucu, Başarılar dilerim.

Sunucu tasarımı tanıdık, haritalar güzel ve sistemler bildiğimiz sunuculardan pek farkı yok. Geliştirebilirsiniz...

Sunucularda reklam yaparak bir yere gelemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl